Hym

Helårsvogn i nyt design indvendigt og udvendigt

Hymer lancerer den nye Nova S, som er både sportslig, moderne og luksuriøs. Der er et helt nyt design både udvendigt og indvendigt.

Det nye udvendige design viser sig bl.a. ved et helt nyt specielt udviklet lygtedesign og helt nye linjer. Premium materialer og et afstemt belysningskoncept gør denne campingvogn komplet. Nova S kan også bruges til vintercamping eller helårscamping, da vognens helt specielle opbygning med højtisolerende materialer i PUAL sikrer et godt indeklima. Den nye Nova S vil i første omgang være at finde i tre udvalgte indretninger.

Image
Hymer Eriba Nova S, Hymer, Nova S, campingvogn, camping
Ny baglygtekonsol med LED
Den nye Nova S er særdeles genkendelig på sit helt nye ydre look. Det bringer os hurtigt til vognens bagende, der fremhæver sig ved en helt ny baglygtekonsol, hvis design kommer fra automobilverdenen. Designet med smarte ’udstødningshuller’, der giver et helt unikt look og samtidig fungerer som adgang til støttebenene under vognen.

De nye multifunktionelle baglygter med den seneste nye LED-teknik, symboliserer Hymers logo med de tre striber. Helt nye aluminiumsfælge specielt designet til Nova S er selvfølgelig standardudstyr. Vognens bredde på 250 cm byder på endnu mere plads, frihed samt komfort.

 

 

Image
Hymer Eriba Nova S, Hymer, Nova S, campingvogn, camping


Smarte interiørdetaljer
Møbler, materialer og farver udstråler en stil som på et topmoderne luksushotel. Møbler og ikke mindst køkkenet i højglas-materialer med indbyggede greb er med til at løfte vognen op i en klasse for sig. Loftet er beklædt med microfiber-materiale og væggene med læder i åndbart kunststof, som er med til at gøre vognen til et lyddæmpet opholdsrum.

Et andet højdepunkt er det nye belysningskoncept, som bruger et stort udvalg af forskellige lyskilder, der er med til at skabe en lys og attraktiv atmosfære. LED-lys over siddegruppen, lyselementer under overskabe, stor loftslampe med indbyggede spots sikrer en god belysning i opholdsrummet. Soveværelset kommer med helt nye justerbare læsespots og er som resten af vognen udstyret med masser af indirekte belysning, som f.eks. i barskabet, over køkkenet og på badeværelset, som også er udstyret med plexiglas på vægge for at skærme af for vand.


Innovativt standardudstyr
Den nye Hymer Nova S er selvfølgelig bygget med det innovative ”raum+system”, der sikrer, at alle magasiner er frie for kabler og vandrør, som pænt er gemt af vejen i en specielt designet installationskanal langs væggen. Ligesom den tidligere Nova S model er denne nye udgave fuldt ud velegnet til helårscamping dvs. også vintercamping takket være Hymer’s PUAL-isolering, der sikrer op til 51 millimeter tykt gulv, vinduer med dobbeltglas i PU-rammer, isoleret gaskasse ind mod opholdsrummet og som tilvalg ALDE-centralvarme og gulvvarme. Den ’træfrie’ konstruktion af gulvet giver en mindre egenvægt og beskytter mod skader og fugt. 

Tre forskellige grundplaner vil være klar til levering i 2017: En enkeltaksel model Nova S 545, dobbeltaksel modellerne Nova S 620 og Nova S 690.

Se mere om den nye Hymer Eriba Nova S

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her