Hampen Camping

Hampen Sø Camping på lokale hænder

Vibeke og Anders Pedersen fra lokalområdet har købt campingpladsen Hampen Sø Camping.

Redigeret af Torben Brandt

Det er lokale folk, der har overtaget Hampen Sø Camping, efter at Dancamps ved søskendeparret Nicolai og Camilla Dvinge 15. november 2022 solgte campingpladsen.

De nye ejere af Hampen Sø Camping, Vibeke og Anders Pedersen, har store forventninger til campingpladsen, som fremover skifter navn til Hampen Camping.

På billedet foroven ses fra venstre Anders og Vibeke Pedersen samt Camilla og Nicolai Dvinge ved overdragelsen af Hampen Sø Camping.

– Vi ser masser af potentiale i campingpladsen her, der med sine store, flotte pladser, natur, hytter og centrale beliggenhed rummer masser af muligheder, siger Anders Pedersen, der glæder sig til at tage hul på de opgaver, der venter forude.

Parret har planer om at opgradere og udvikle Hampen Camping ved at genåbne café og butik og dermed også trække gæster fra både nær og fjern til pladsen. Store arrangementer og træf er også på tegnebrættet, og de to glæder sig til at komme i gang på pladsen, som åbner i påsken 2023.

 

En perle i Midtjylland

Ejerne bag Dancamps, Nicolai og Camilla Dvinge, er glade for, at campingpladsen er blevet solgt til lokale folk, som vil noget med pladsen.

– Med Dancamps unikke pladser ved Vestkysten og Østkysten og Kolding så har det været et ønske at kunne koncentrere os om at udvikle disse pladser endnu mere. Hampen er en perle i Midtjylland, men som alle andre pladser kræver den arbejde, omtanke og udvikling – og ikke mindst tilstedeværelse - og det er vi overbevist om, at den får med Anders og Vibeke, som vi ønsker al muligt held og lykke.

Efter at have solgt Hampen Sø Camping ejer og driver Dancamps nu campingpladserne Nordsø og Holmsland ved Hvide Sande, Trelde Næs ved Fredericia og Kolding City Camp.

 

 

 

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her