henne strand øl

Håndbrygget special-øl på Henne Strand Camping

Henne Strand Camping har udviklet deres egen special-øl i samarbejde med deres campister.

Henne Strand Camping er placeret i skønne omgivelser, hvor naturen bærer præg af Vesterhavet, Blaabjerg Klitplantage, smukke skove og grønne områder samt Lyngbo hede.

– Alt sammen en naturlig del af et velkendt område, hvor sanserne kan få frit spil. Den røde tråd i vores øl-projekt har hele tiden været kvalitet og natur. Processen med at udvikle en special-øl sammen med vores gæster, har handlet om at bringe naturen, floraen og sanserne i spil. Det overordnede mål har været at udvikle en øl, som matcher pladsens, byens og ikke mindst, vores gæsters lyst til og sans for kvalitet, fortæller Tina Kristensen.  

Historien bag øllet
Som noget unikt valgte Henne Strand Camping i 2015 at tage på en anderledes rejse. En idé tog form efter nogle gode og inspirerende samtaler med en af pladsens gæster, Mads Jensen fra Ikast Mikrobryg – og idé blev hurtigt til handling. Henne Strand Camping skulle have sin egen øl!

Da rejsen skulle starte, var der ingen tvivl om, at den skulle foregå sammen med campingpladsens gæster. Tina og Peder Kristensen stillede derfor et særligt krav til dem selv: Gæsterne skulle involveres i processen så meget som overhovedet muligt!

– Vores gæster har haft muligheden for at stemme og bestemme i forhold til ingredienser, navn og valg af den endelige variant. Nu står vi her, næsten fem måneder senere, med et forløb som har budt på konkurrencer, et hav af input og nogle fantastiske arrangementer med stor opbakning – det er da lidt sjovt og spændende, slutter en smilede Peder Kristensen.

Læs mere om Henne Strand Campings øl her

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her