Gulvet i forteltet – et overset element

Forteltet er for mange det vigtigste rum på campingferien, og de fleste lægger vægt på praktiske og komfortable detaljer og stærk kvalitet i selve forteltet, men gulvet er ofte et overset element

Isabella Flooring Concept består af en række forskellige elementer, der hver især har deres særlige funktion i forhold til de egenskaber, man ønsker ved gulvet.  Konceptet indeholder lag, der sikrer mod fugt fra jorden eller sikrer mod snavs. Der er gulvelementer, der gør det til et rigtigt fast gulv og der er lag, der sikrer en behagelig gang eller at det er let at gøre rent.  Så bestemmer man selv, hvor meget eller lidt, man vil bruge afhængigt af, om man er rejsecampist, sæsoncampist eller fastligger.

Det øverste tæppe fås i forskellige farver, mønstre og kvaliteter. Uanset kvalitet er det nemt at tilpasse. Det kan klippes uden at det flosser.

Gulvelementerne fås med forskellige skråstykker som afslutning hele vejen rundt, så det får en flot finish. Man har også tænkt på, at tæppet ikke skal flytte sig, når det først er lagt, med de særlige IsaGrip clips, der sammen med en teltpløk fortøjer tæppet, så det bliver liggende.

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her