Adria Action, glastag, panoramavindue, sky-light, lysindfald

Glastag i Adria hitter

Adria har haft stor succes med sit glastag, der blev introduceret i Adria Action i 2011, og som i dag findes i flere modeller.

Adria-kunderne er vilde med de store panoramavinduer i front, der både giver et fremragende lysindfald, en fantastisk udsigt og en dejlig følelse af rummelighed.

Adria var først 
Det begyndte i 2011, hvor den lille kultvogn, Adria Action, blev født med panoramavindue i vognens front.  Kunderne tog rigtig godt imod det, hvilket afspejlede sig i flotte salgstal. 

Succesen blev fulgt op i 2015, hvor Adrias mest solgte serie, Adora, blev præsenteret med et sky-light-vindue på mere end en kvadratmeter. Siden fulgte helårsvognen Alpina efter, da den også fik et stort, integreret panoramavindue i front. 

– Der er ingen tvivl om, at det store sky-light-vindue har gjort indtryk på campisterne. Det fortæller forhandlerne om deres kunder, der i nogle tilfælde udelukkende har skiftet campingvognen til en ny, fordi man gerne vil have det lækre vindue, fortæller administrerende direktør hos Adria Danmark, Per Højgaard. 

Skulle man få for meget af lys og sol, er der både indbygget myggenet og mørklægningsgardin i panoramavinduet. 

En del af standardudstyret
Både i Action, Adora og Alpina er glastaget en del af standardudstyret. 

– Med glastaget tør vi næsten godt give ”statsgaranti” for, at man får feriens bedste udsigt – uanset om det er, når solen står op, eller når man tæller stjerner på himlen efter en god feriedag, siger Per Højgaard. 
Fra den danske Adria-lejr forlyder det, at salget af Adria-campingvogne igen stiger, og at det lidt overraskende især er de mellemstore og store campingvogne, som sælger bedst. 

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her