DCU-Camping Lyngvig Strand - Efterår

Glæd dig til lavsæsonen

Vi er lige gået ind i lavsæsonen, hvor du som DCU-medlem får ekstra fordele med 10% rabat på hytter, 50% pensionistrabat og refusion, hvis du forkorter dit campingophold.

Priserne for camping og leje af hytter skifter naturligt fra højsæson til lavsæson og bliver lavere, hvilket kan give anledning til, at du tager flere dage på camping. Vejret er formentlig omskifteligt, men sådan er det jo i Danmark, og hvis bare garderoben indeholder tøj til både varmt, koldt og vådt vejr, så venter der mange skønne oplevelser.

Lavsæsonen går helt frem til juni 2024, dog med undtagelse af helligdagene i foråret 2024, og inkluderer således blandt andet efterårsferie, jul og vinterferie.

DCU-Camping TranumLej en hytte
Det bliver også billigere at leje en hytte, og DCU-medlemmer sparer yderligere 10 % på hyttelejen i lavsæsonen. Så der er ingen undskyldning for at komme ud på campingpladserne og opleve Danmark i efteråret og vinteren, hvis telt eller teltvognen føles for koldt.

Rabat på campingovernatninger
Alle DCU-medlemmer sparer 30 % på personprisen ved overnatning i egen enhed hele året. Helt særligt sparer pensionist-medlemmer hele 50 % i lavsæsonen.

Penge tilbage ved forkortet ophold
Hvis du som DCU-medlem forkorter dit påbegyndte ophold i egen vogn eller telt på en af DCUs 21 campingpladser, så kan du få penge refunderet for den periode, du ikke har benyttet. Der refunderes dog ikke leje for hytter eller luksustelte, hvis man afbryder et hytteophold før tid.

Tom vogn
Hvad nu hvis arbejdet kalder og en weekend føles for kort til camping? Så har du mulighed for at stille vognen på din yndlingsplads en weekend og lade den stå, mens du tager på arbejde og så tilbage på camping igen weekenden efter. Mens du er på arbejde, betales kun et mindre beløb for tom vogn. Dette skal dog aftales med værten på den enkelte DCU-campingplads.

Børn og hunde
Husk at børn under 12 år og hunde altid er gratis for medlemmer på DCU-camping

Find din DCU-campingplads til lavsæsonen

 

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her