30-7-22_DCU-Camping_Aabyskov_strand_2022_foto_Lasse_Loendahl_Henriksen-71.JPG

Gæsterne er vilde med DCUs campingpladser

Gæsterne er vilde med DCUs campingpladser Vi bringer her ni inspirerende udpluk med oplevelser direkte fra vores gæster, der har nydt fantastiske ferier på DCUs campingpladser rundt omkring i Danmark.

Læs med nedenfor og lad jer friste af de personlige anbefalinger og glade sommerhilsner fra vores campinggæster. Vi bringer her kun et lille udpluk af anmeldelser, du kan altid læse alle anmeldelser via pladsens side for at få det fulde overblik.

 

DCU-Camping Ebeltoft- Mols 

"Jeg havde lejet en hytte sammen med mine børnebørn på 6 og 13 år fra onsdag til lørdag og havde nogle dejlige dage i Ebeltoft🤗 Hytten og resten af pladsen var rene og i pæn stand. Der er aktiviteter for alle aldre, pool, hoppepuder, legeplads, og minigolf. Der bliver også arrangeret forskellige aktiviteter på pladsen, så det er også en afslappende ferie for de voksne. Jeg kan varmt anbefale stedet og kommer gerne igen👏 Sommerhilsen fra Elin" 

DCU-Camping Gjerrild Strand 

"Vi har haft nogle skønne dage på Gjerrild Nordstrand. Vi har været der flere gange og er glade og tilfredse med det hele. Virkelig fine faciliteter og fine aktiviteter for børnene på pladsen. 😊Vi er også kun blevet mødt af venligt personale. Vi kommer gerne igen. Skønne naturområder. Bl.a. Sangstrup Klint, hyggelig gåtur til Bønnerup. Djurs Sommerland, som vores børn elsker. Og hyggelige ture til Grenå og Ebeltoft. ☀️" 

DCU-Camping Hesselhus 

"En meget fin campingplads med fine faciliteter. Specielt er bruserummene fine. De er enkle, men der er tænkt på de små detaljer, der gør, at de er specielt gode. F.eks. er der efter brusebad tørt, hvor man skal stå og tage tøj på. Vi har camperet på campingpladser i store dele af Europa og ikke fundet bedre brusefaciliteter end på Hesselhus Camping" 

DCU-Camping Holstebro Sø 

"5 stjerner fra os - fantastisk campingplads lige ud til søen med nogle unge, søde og dejlige værter. En skøn plads med en dejlig udsigt. Pladsen var pæn og velholdt. Det er rene og pæne toiletter, det samme gælder for baderum. Det var en skøn oplevelse, hvor der var tænkt på aktiviteter til børnene hver dag. Og til hele familien var der hyggeaften med hjemmelavet pizza. Vi kan varmt anbefale Holstebro Sø camping" 

DCU-Camping Hornbæk 

"Vi er førstegangscampister og oplevede nogle udfordringer under vores ophold på campingpladsen. Vi henvendte os til Jan og Lone, som løste problemet med det samme. Løsningen de fandt, var fremragende. Vi er supertilfredse med vores ophold, hele pladsen, de andre campister og selvfølgelig værtsparret. Vi kommer igen. Efter to dejlige ophold på DCU Hornbæk kan vi kun give vores bedste anbefalinger. Vi blev mødt med venlighed, god service, hjælpsomhed og rigtig dejlig atmosfære. Rene og komfortable service bygninger. Dejlig plads og dejligt område at udforske. Vi kommer gerne igen😀" 

DCU-Camping Kollund 

"Tak for et dejligt ophold i en hytte hos jer. Efter mange år med campingvogn, vendte vi tilbage, Men denne gang kom vi for at bo i en hytte, da campingvognen er solgt. Efter 42 år med campingvogn nyder vi hyttebesøg. Vi er meget tilfreds med hyttebesøget, alt fungerede som det skulle og dejligt varmt bad. Betjeningen i top og vi vil helt sikkert vende tilbage. Har altid været glad for at komme på Kollund-Camping DCU. Hilsen fra Inger og Andreas." 

DCU-Camping Kulhuse 

"Denne plads er en af de bedste, vi har besøgt. Der er god beliggenhed, stille og roligt, og så er der sødt og imødekommende personale. Vi kommer gerne tilbage. Kan anbefales til alle, der ønsker fred og ro og en dejlig natur samt god strand med rent vand. DCU-Camping Odense Skøn campingplads med pæne faciliteter. Perfekt pool til børn i alle aldre. God beliggenhed i forbindelse med by, oplevelser og gåture. Vi kommer helt sikkert igen." 

DCU-Camping København - Absalon 

"Vi har atter besøgt camping Absalon i Rødovre i år. Vi kommer der af og til, da det er vores faste base, når vi er på de kanter. Det er en dejlig plads, en skøn servicebygning. Personalet kan DCU godt være stolte af, vi har fået en super betjening. Alt i alt en plads vi gerne kommer på 🌸 Et meget tilfreds medlem af DCU. "

DCU-Camping Galløkken 

"Skøn plads uden nummerering af pladser, hvilket giver så meget frihed. Store gamle træer og en atmosfære af “det ægte campingliv” med inspiration fra det sydlandske. Vi nød meget den fred og ro der var på pladsen (vi er også seniorer) 😂 Meget imødekommende lejrchef, der hjalp med at få løst de små ting. Kommer rigtig gerne igen."

Vi håber du har fundet inspiration til din næste campingferie. Du kan læse flere anmeldelser og meget mere om pladserne, aktiviteter i sommerferien og oplevelser i nærheden på DCUs campingpladser.

 

Image
DCU-Camping Hesselhus - Pool

FOTO: DCU-Camping Hesselhus

 

 

 

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her