Isabella FamiliePower

Fuld fart på DCU-Camping Gjerrild Strand

DCU-Camping Gjerrild Strand får fra 8. til 12. juli besøg af feriekonceptet Isabella FamiliePower, der tilbyder gratis familietræning for alle.

Foto Isabella

Det er fjerde år i træk, at dette aktive feriekoncept finder sted på en række danske campingpladser. En af dem er DCU-Camping Gjerrild Strand, der fra 8. til 12. juli byder på Isabella FamiliePower, hvor formålet er at styrke familietid, fremme fysisk aktivitet og skabe uforglemmelige oplevelser for både børn og voksne, når de tager på campingferie. Bag projektet står telt- og udstyrsproducenten Isabella og Henrik Leth, der er coach inden for events og fysisk aktivitet. 

 

Mindre skærmtid 

I dag er fysisk sundhed fortsat et stort problem i vores samfund for både børn og voksne. I en travl hverdag præget af hektiske skemaer og masser af skærmtid ønsker Isabella og Henrik Leth at indføre et nyt tiltag. - Vi ønsker at gøre campisterne sundere og øge børns trivsel. Det kan vi gøre ved at udvikle nyt motiverende indhold og eksponere børn og unge for positive træningsoplevelser på deres ferie, siger Henrik Leth, hvis passion for fysisk sundhed og trivsel er velkendt. 

De familieevents, som Henrik Leth og hans team fra skoleglæde.nu, står bag på de danske campingpladser i løbet af sommerferien, er skræddersyet til at skabe en følelse af fællesskab og glæde, så alle – lige fra de mindste til bedsteforældrene – kan være med. Fokus er at involvere alle og have det sjovt, uanset om man er vant til at træne og være aktiv eller ej. 

 

Oplevelser for familien 

Isabella familie camp

 

Mens campingpladser traditionelt har fokuseret på at tilføje nye faciliteter som minigolf og hoppeborge, ser man nu et skift mod også at skabe helt nye oplevelser for hele familien. Isabella og Henrik Leth ønsker at være en del af denne udvikling og tilbyde noget særligt til moderne familier. 

- Vi forstår, at børns trivsel og sundhed er afhængig af fysisk aktivitet og familietid. Derfor er vi stolte af at gennemføre Isabella FamiliePower, der ikke kun tilbyder sjov og spænding, men også bidrager til aktive oplevelser og samvær for hele familien, siger administrerende direktør ved Isabella, Morten Kjeldsen 

Henrik Leth er en innovativ coach inden for events og fysisk aktivitet, der står bag virksomhederne henrikleth.com og skoleglæde.nu. Han har mere end 25 års erfaring i udvikling af sundhedsdage, teambuilding og træningsrejser og har også udviklet undervisningsmateriale inden for arbejdsglæde, sundhed og motivation. Hans vision er at få flere danske familier til at opdage de fantastiske muligheder for aktiv ferie i Danmark. 

- Vi ser en stigende interesse for aktive familieferier, og det glæder os at kunne bidrage til denne trend på tværs af landets campingpladser. Det er positivt, at så mange pladser ønsker at tage medansvar for campisternes sundhed, siger Henrik Leth.

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her