Combicamp, teltvogne

Frihed og udekøkken – teltvogn er sagen

Campingvognen var blevet for stor at tumle rundt med, og Anne Katrine og Orla Skov Jørgensen var tæt på at opgive deres campingliv. En teltvogn blev deres redning.

Tekst: Anne-Vibeke Isaksen

Camping er måske uden at overdrive den mest fleksible ferieform, der findes og heldigvis. Det blev i hvert fald Anne Katrine og Orlas redning, at campingvognen kunne skiftes ud med noget lettere, så de kunne fortsætte deres yndlingsferie.

– Jeg skulle lige vænne mig til at flytte ned i sportstasker og have mindre plads til tingene, men det er utroligt, hvor hurtigt jeg fandt ud af, at der er mange andre ting, der bliver mere enkelt, når man ikke har så meget udstyr med på ferie, siger Anne Katrine.

– Der er meget mere åbent i en teltvogn og med alle de udluftningsmuligheder, der er, så synes vi bare, at vi sover bedre, end vi gjorde i campingvognen. Når vi kører sydpå, og det bliver rigtigt varmt, så bliver det aldrig så varmt, at vi ikke kan holde ud at ligge i teltvognen. Vi forsøger naturligvis også som alle andre at finde skygge, når det er juli måned, og vi kører rundt i f.eks. Italien.

Vi møder parret på Camping La Quercia ved Gardasøen, hvor de er ved at pakke sammen for at køre hjem. Teltvognen bliver dog stående, fordi børn og børnebørn er på vej til Italien for at overtage teltvognen og fortsætte deres ferie i den.

– Vi får virkelig meget ferie for pengene. Vi sparer også på at køre med den på krogen i forhold til en campingvogn, og så følger den i øvrigt med overalt, så vi bare kan slappe af og køre lige derhen, hvor vi vil, siger Orla.

 

Image
Combicamp, teltvogne

 

Der er utrolig hyggeligt ved den lille feriebolig, der både har udekøkken, dobbeltseng og stue.

– Mange betaler kassen for et udekøkken i dag, men det gør vi ikke. Vi laver mad ude i stort set alt slags vejr, og det er simpelthen så let, når det hænger bag på Combi-Campen, fordi vi også kan bruge det, når vi er på farten, siger Orla.

Cyklerne er også uundværlige og bruges flittigt til at komme ud og se på området.

– Vi kunne sagtens starte bilen, men når vi er kommet frem, kan vi bedst lide at cykle. I det hele taget handler camping for os om at komme ud og se verden, rejse efter næsetippen og så se det område, hvor vi slår lejr. Vi kunne slet ikke forestille os en anden ferieform. Det var tæt på at slutte med campingvognen, så jeg er lykkelig for, at vi fandt denne teltvogn. Det har gjort vores campingliv enormt simpelt, uden at vi går glip af både frihed og oplevelser. Det er en gave, slutter Anne Katrine smilende.

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her