Foto: Friluftsrådet

Nyheder

Fotokonkurrence: Vis dit friluftsliv i Danske Naturparker  

Friluftsrådet inviterer alle til at dele deres bedste friluftsbilleder fra Danske Naturparker og pilotnaturparker. De bedste billeder præmieres med gavekort til glamping-ophold.

Af redaktionen             

Skal du ud og nyde efteråret og naturen i løbet af de næste par uger, så tag kameraet eller mobilen med, tag et par gode billeder og deltag i Friluftsrådets fotokonkurrence. Friluftsrådet præmierer de bedste friluftsbilleder, som er taget i en af de 14 Danske Naturparker og pilotnaturparker, med gavekort til et valgfrit glamping-ophold i Danmark til en værdi à 3.500 kr. fra Owayy.
Fotokonkurrencen løber til og med den 1. december 2021, hvorefter vinderne kåres. Der kåres en vinder for hver naturpark samt tre øvrige vindere af bedste friluftsbillede, i alt 17 præmier. Billedet skal være taget i en af de 14 danske naturparker og pilotnaturparker. Der skal være mennesker på billedet, og det skal være taget i 2021.

Danske Naturparker er et kvalitetsstempel for større sammenhængende naturområder, der udvikler natur, friluftsliv og lokal identitet. Fotokonkurrencen har til formål at øge kendskabet til de danske naturparker og de mange oplevelsesmuligheder og aktiviteter, der findes her. Der er derfor også fokus på billeder med mennesker og aktiviteter i naturparkerne.

Kan du heller ikke lige huske de Danske Naturparker i hovedet? Så får du dem her:

Naturpark Amager

Naturpark Christiansø

Naturpark Lillebælt

Naturpark Maribosøerne

Naturpark Mølleåen

Naturpark Nakskov Fjord

Naturpark Nissum Fjord

Naturpark Nordals

Naturpark Randers Fjord

Naturpark Tolne

Naturpark Vesterhavet

Naturpark Åmosen

Pilotnaturpark Ringsted

 

Læs mere om konkurrencen og betingelserne her