To forskellige campingvogne fra Knaus

Nu er der kommet to meget forskellige modeller til Danmark, nemlig Knaus Silver Selection, og Knaus Sport & Fun

Komfortabel campingvogn

- Knaus Sport & Fun er meget mere end bare en campingvogn. Den kan bruges på ferier og ture som en almindelig campingvogn, men samtidigt kan den også bruges som transporter til f.eks. sportsudstyr som surfboards, paragliders, cykler eller endda motorcykler, ja det er kun fantasien som sætter grænser, fortæller Bo Damsgaard fra Damsgaard Caravan Center i Silkeborg.

Med en egenvægt på 1.020 kg og med mulighed for at veje den op til 1.700 kg. er der rigeligt med frivægt til både sportsudstyre og tøj. Knaus har tidligere lanceret Sport & Fun, men der var den i en mere primitiv og skrabet version.
- Den nye Sport & Fun er blevet meget mere komfortabel, og nu er det blevet en rigtig campingvogn med høj komfort. Som Knaus også viser i sine andre modeller, er de rigtigt dygtige til at skabe hygge og komfort, dette er gennemført i denne nye Knaus Sport & Fun. Her er alt hvad man behøver for en god ferie, siger Bo Damsgaard.

Sport & Fun indeholder køkken med tre gasblus, stort køleskab og koldt og varm vand, baderum med praktisk brusebund, siddegruppe, dobbeltseng og mange andre praktiske detaljer.

Image

 

Går ikke ned på udstyret

Knaus Südwind Silver Selection er blevet helt fantastisk modtaget af de danske campister. Det er en helt speciel model i nyt flot design, med masser af udstyr: Heki 2 tagluger, myggenetdør, kraftige Stabilform støtteben, lameludtræk mellem enkeltsenge, springmadrasser, TV-holder, elektrisk gulvvarme, udvendig kombi-stikdåse med TV og 230 V, 2 x USB stik, glatte sider, GFK tag, alu. fælge, radio med CD og MP3, ambiente belysning, 190 l. køleskab 

Samtidigt er der 14 forskellige grundrids at vælge imellem. 
- Knaus har altid været kendt for at producere campingvogne i høj kvalitet med innovativ design. Dette fortsætter til sæson 2016. Vi glæder rigtigt meget til at vise kunderne de nye Knaus campingvogne og vise dem hvor meget campingvogn man egentlig får for pengene, udtaler Bo Damsgaard, som henviser til hjemmesiden hvor der ligger små videoklip af hver enkelt campingvogn.

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her