Grafik: Rikke Steenstrup

Forkæl en mor på Mors Dag

Invitér din mor, moren til dine børn eller en helt tredje mor på weekendtur i en hytte i anledning af Mors Dag den 9. maj.

Søndag den 9. maj er det Mors Dag. Og hvorfor ikke benytte lejligheden til at invitere din egen mor, moren til dine børn eller en veninde på en weekendtur i en af DCUs lækre, nye luksushytter?

Luksushytterne indeholder alt, hvad I har brug for til en afslappende weekendtur, og de er indrettet som små sommerhuse. I skal bare købe ind til noget god mad, så klarer opvaskemaskinen tallerkner og rødvinsglas.

Fælles for hytterne er også, at de ligger helt fantastisk midt i nogle af de smukkeste landskaber i Danmark og med direkte adgang til fredelige gå- eller cykelture i naturen. DCU-Camping Rørvig Strand og DCU-Camping Ålbæk Strand ligger lige ved vandet, og her kan i f.eks. gå tur langs med kysten. Eller I kan søge ind i det smukke klitområde ved Ålbæk. I Rørvig er I også omgivet af skoven. DCU-Camping Odense ligger omkranset af skov, tæt på Fruens Bøge og det smukke Munke Mose-område med masser af vandrestier.

Der er også TV i hytterne, hvis I bare trænger til at slappe af med en god film.

Er rabat hyggeligt?
Måske ikke, men så er der til en æske lækker chokolade ... Du behøver ikke være medlem af DCU for at leje en luksushytte, men er du medlem, får du 10 % rabat på lejen helt frem til den 26. juni (undtagen på helligdage). Det betyder, at et medlemskab af DCU er tjent hurtigt hjem, og som medlem får du bl.a masser af inspiration til andre ture i Danmarks største campingmagasin, Camping-fritid, leveret i din postkasse otte gange om året og bunkevis af medlemsrabatter på bil- og campingvognsrelaterede services, seværdigheder og meget andet.

Du kan læse mere om, hvad du får som medlem af DCU og melde din ind lige her.

Se - og book - luksushytterne her

Luksushytterne er på 38 kvm med toilet og bad, opvaskemaskine, TV, dyner, puder og med plads til op til 6 personer. 

DCU-Camping Ålbæk Strand

DCU-Camping Rørvig Strand

DCU-Camping Odense

 

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 21 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her