Isabella foldbart udekøkken, campingudstyr, campinggrej

Fold dit køkken ud

Isabella har til 2019-sæsonen lavet et foldbart udekøkken, som er nemt at have med på campingturen.

Isabella er i brede campingkredse først og fremmest kendt for sine fortelte, men er meget mere end det. Også på udstyrssiden har Isabella mange varer på hylden. Et af de nyeste skud på stammen er et foldbart udekøkken, så maden kan tilberedes i det fri, og som kan klappes sammen, så det ikke fylder ret meget at transportere.

Under bordet er der et par hylder til opbevaring af gryder, potter, pander og lignende, ligesom en plade kan klappes op, så den dels skærmer for vinden, dels kan bruges til opbevaring af krydderier.
 

Indbygget sikkerhed

Hvis du ikke allerede har et komfur, kan også det købes hos Isabella i en variant med to gasblus, hvor der til hvert blus er tilknyttet en lille gasflaske, som ligger praktisk gemt af vejen i en lukket beholder. Blusset er i rustfrit stål.

Isabella sælger også et gryde- og pandesæt, der kan bruges på både gas-, keramisk- og induktionskomfur. Sættet kan stables og leveres med et smart, aftageligt håndtag, som klikkes af og på gryden eller panden. Og man behøver ikke at være bekymret for, at håndtaget pludselig løsner sig, så man taber potter og pander, for systemet er konstrueret med en sikkerhedsanordning, så håndtaget først slipper, når man både har løsnet håndtaget og samtidig skubbet en sikkerhedsknap frem.

Isabellas køkkenudstyr rummer også en bordskåner med en indbygget magnet, der klikkes fast på gryden eller panden. Når bordskåneren ikke er i brug, kan den foldes sammen, så den fylder minimalt.

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her