Glamping, Svendborg Sund Camping, campingplads, telte

Ferie i Danmark: Glamping med havudsigt ved Svendborg

Skal familien på ferie i Danmark, så er teltcamping på første klasse måske svaret. Glamping på Svendborg Sund Camping byder på lækker dobbeltseng, træterrasse og havudsigt.

Tekst: Anne-Vibeke Isaksen

Ferie i Danmark kan være mange ting. Camping kan ikke gøres mere enkelt end den måde, de gør det på, på Svendborg Sund Camping, hvor store runde, lyse bomuldstelte er sat op i første række ved Svendborg Sund. På terrassen er der store komfortable møbler med bløde hynder og varme tæpper, så du kan sidde ude til langt ud på natten, hvis du har lyst til det. Det eneste, du skal have med, er dine personlige ejendele.

Inde i selve teltet er der masser af plads. En stor og bred dobbeltseng står midt i rummet sammen med en blød øreklapstol, hvor du kan smide benene op og læse en god bog. Der er ikke køkken, bad og toilet i selve teltet, men det er der på campingpladsen, og det er alt sammen af samme høje kvalitet, og der er fokus på rengøring, så det altid står rent og pænt. 

– Vi har valgt at satse på glamping, fordi vi kan mærke, at det får helt nye målgrupper til at vælge campingferie. Og så er det en af de bedste måder at afprøve ferieformen, inden man går ud og investere i eget campingudstyr, siger Maria Da Silva på Svendborg Sund Camping.

Image
Glamping, Svendborg Sund Camping, campingplads, telte

 

Campingpladsen ligger på Tåsinge i et naturskønt område lige ud til vandet og med skoven i baghaven. Der er utrolig hyggeligt, fordi en del af den natur, der ligger tættest på vandet, ikke må bebos af campister, så her er der rig mulighed for at spille spil eller bare lægge sig på græsset og nyde udsigten. Det er også her, grillområdet og legepladsen findes, og her går campingpladsens geder.
 

Læs mere om Svendborg Sund Camping

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her