Foto: Rasmus Schønning

”Ferie for Alle 2022 er en vigtig temperaturmåling for rejsebranchen”

Efter år med corona og rejserestriktioner er Dansk Camping Unions landsformand Anne-Vibeke Isaksen spændt på at se, om danskerne igen er klar til at bestille ferier på rejsemessen Ferie for Alle i Herning.

Af DCUs redaktion

Normalt glæder Dansk Camping Unions landsformand Anne-Vibeke Isaksen sig rigtig meget til Skandinaviens største feriemesse, Ferie for Alle i Herning, i den sidste weekend i februar. Men i år glæder hun sig ekstra meget.

- Jeg tror aldrig, jeg har prøvet at gå ind til en sæson, hvor jeg har været så spændt på, hvad der kommer til at ske. Både fordi folk har en udlængsel – og samtidig en forsigtighed belært af erfaringerne fra de tidspunkter, hvor coronaen har været på sit højeste. Ferie for Alle i Herning er en vigtig og tiltrængt begivenhed for både rejsebranchen og publikum. Jeg glæder mig til at se folk igen – og så er jeg spændt på at se, om danskernes købsadfærd og købelyst er intakt oven på coronaen, siger Anne-Vibeke Isaksen.

”Hvordan bliver 2022?”
- Med gentagne rekorder på over 60.000 besøgende de forgange år er Ferie for Alle en stor inspirationskilde for mange danskere – ikke bare i forhold til sommerferien og de andre hovedferier, men også de mange weekender og småferier indimellem. I dag er mange danskeres rejsemønster sådan, at man både tager på campingture, storbyferie og charter. Det ene udelukker ikke det andet, og Ferie for Alle er en vigtig begivenhed, fordi man her finder inspiration til alle typer ferier både i Danmark og udlandet. Det er også derfor, det er en vigtig temperaturmåling for hele rejsebranchen. Hvordan bliver 2022? Det er alle selvsagt meget spændte på oven på nogle år, der har været hårde for mange i branchen, og det kan messen give en indikation af, siger Anne- Vibeke Isaksen.

Er forventningens glæde intakt?
Selv om Dansk Camping Unions landsformand har rejst i over 100 lande i løbet af de sidste 25 år på snart sagt alle tænkelige måder, så er der en ting, hun aldrig slipper: Forventningens glæde før en ferie eller en rejse. Men hun har været bekymret for, om netop forventningens glæde er intakt hos de ellers meget rejselystne danskere:

- Tror man nok på, at normaliteten er ved at vende tilbage, til at man tør bestille nu, eller vil man hellere vente og se tiden an? I de forgangne år har mange holdt sig tilbage fra at bestille ferie – både af bekymring for om man kunne få sine penge tilbage, hvis coronaen skulle ramme, og fordi man ikke vidste, om man kunne komme af sted. Og det er med til at slå skår i den forventningens glæde, der gerne skal være, når man bestiller en rejse. Det er jo nærmest halvdelen af ferien at gå og glæde sig til den. Jeg håber, at vi alle kan have forventningens glæde til den kommende sæson, siger Anne-Vibeke Isaksen.

Ser frem til gensyn med DCUs medlemmer
- I Dansk Camping Union er vi også altid begejstrede for at komme ud og møde vores gæster og medlemmer ansigt til ansigt, som vi gør på Ferie for Alle. Det personlige møde. Det læner sig op ad det, som camping kan med nærvær og øjenhøjde, siger hun.

- Jeg håber virkelig, at folk kommer på Ferie for Alle med godt humør, nysgerrighed og rejselyst – og en glæde over, at vi kan rejse igen. Det, håber jeg, vil få smilet frem, nu hvor vi endelig kan se hinandens smil igen, siger Anne-Vibeke Isaksen.

 

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her