Foto: Ard Jongsma, Still Words

Rejseinspiration

Fem hjerter til nyt museum i Politiken

Dagbladet Politiken har besøgt det nye Camping Outdoor Museum ved Egeskov, og anmelderen er meget begejstret.

Af Kirstine Krefeld

1. maj 2021 slog dørene op til det nye, kæmpestore Camping Outdoor Museum, som DCU har åbnet i samarbejde med Egeskov på Fyn. Siden åbningen har mange glade besøgende været igennem den store hal, og for nylig var også Dagbladet Politiken forbi. Og anmelderen Niels Pedersen skriver begejstret om museet:

’Det nye museum handler lige så meget om ferier og ferieminder som om grejet, der drømmene til virkelighed. Det er fyldt med campingvogne og telte af alle slags og tegner et billede af en ferieform, som både er konstant og har forandret sig markant de seneste 100 år.’

’Samlingen åbner på et godt tidspunkt. Mange har (gen)opdaget regionale og lokaleferiesteder, og det frie liv virker ekstra tiltrækkende, når corona gør indeklimaet risikabelt, og folkemængderne er mindre dragende end ellers’.

’DCU er medafsender af Camping Outdoor Museum, og den store hal ligner en blanding af et messeområde og en campingplads. På en god måde. Der er tydeligvis kælet for præsentationen og arbejdet med naturen som grundtema’.

’Indbydende stillet op og i stand til at fortælle genkendelige historier og sætte gang i drømmene’.

Det er muligt at tage turen ned ad Mindernes Boulevard og smugkigge ind i fremtidens camping på det nye Camping Outdoor Museum året rundt.

Læs mere om museet her

Find åbningstider m.v. her på Egeskovs hjemmeside