DET_C'GO_Estepona_495QSK_DS

Familievogn friskes op

Familievogn friskes op Dethleffs c’go og c’go up-campingvogne kommer til 2024-sæsonen med nyt interiørdesign og til sammen otte planløsninger, mens Dethleffs Alpa og Alpa XL-autocampere opgraderes både ud- og indvendigt, og der kommer flere udstyrspakker at vælge imellem.

Tekst Torben Brandt
Foto Presse

C’go og c’go up er især populære blandt børnefamilier og nye campister, og de kan til 2024-modelåret glæde sig til, at c’go kommer med et nyt interiørdesign med ensfarvede lyse overflader samt nye hyndestoffer og farvetoner på loft, væg og gulv.

C’go up findes i seks forskellige planløsninger, der både rummer enkeltsenge, køjesenge og dobbeltseng. Har man brug for flere sovepladser er c’go up, der kommer i to planløsninger, et godt bud, fordi de to up-modeller begge har sænkeseng, som giver plads til 6-7 overnattende. Køkkenet har tre gasblus og et stort køleskab, der, afhængig af modellen, kan være helt op til 137 liter plus en frostboks på 15 liter.

Afhængigt af længde og udstyr fås c’go i bredden 220, 230 og 250 cm. Udvendigt har den modstandsdygtige GFK-plader på tag, front og bagende.

Teknologien rykker ind
Til modelåret 2024 flytter informationsteknologien ind i c’go, eftersom Dethleffs System Information Unit (SIU) er inkluderet i grundudstyret, hvilket gør det muligt at hente forskellige data og informationer om campingvognen i Dethleffs Connect-appen. Som standard har SIU-styreenheden i både c’go og c’go up sensorerne ”spænding” og niveauregulering”, så man kan tjekke såvel den elektriske spænding som den vandrette justering af campingvognen. Derudover kan SIU suppleres med ekstra sensorer fra Dethleffs’ originale tilbehør, f.eks. til vandstanden, beholdningen i gasflaskerne, støttelast, temperatur og dæktryk.

Opgraderer sin luksusserie
Dethleffs har et stort udvalg af autocampere, deriblandt Alpa-serien, som er en autocamper i luksusklassen, der især er rettet mod par, som lægger vægt på plads og komfort. Til modelåret 2024 kommer Alpa med nyt design både ude og inde og tilbyder samtidig fire udstyrspakker, som skal gøre det nemmere at vælge almindeligt ekstraudstyr. Det udvendige design omfatter blandt andet en nydesignet bagende, mens der indvendigt er kommet lyse bordplader og en vandret masurtrædekor på overskabslåger, skuffer og skabsdøre. Vægoverflader og hyndestof er i antracit.

I modelåret 2024 får Dethleffs Alpa desuden en opgradering i form af nyt standardudstyr og nye funktioner. Eksempelvis er den 70 cm brede indgangsdør fremover standard og kommer ikke kun med centrallås, men også med en elektrisk lukkehjælp samt en gasstøddæmper som dørholder. Og hvis man vil hænge sit våde tøj til tørre, er der nu en udtagelig klædestang i fuld bredde i brusekabinen.

Derudover kommer der til den nye sæson fire nye udstyrspakker til Alpa.

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her