Ribe Camping, generationsskifte, unge familie på fem overtager pladsen

Familie på fem overtager Ribe Camping

Sanne og Finn Tonnesen indleder et glidende generationsskifte på Ribe Camping, hvor ung familie overtager pladsen.

Sanne og Finn Tonnesen er efter 12 år som ejere af Ribe Camping nu klar til at give stafetten videre på en af landets mest populære campingpladser. Modtagerne af stafetten får i det kommende år ansvar for den daglige ledelse, så alt kører, som det skal, når de 1. april 2018 selv står for ejerskabet og driften.

Nomineret til pris
Gæsterne har vidst det i årevis, og nu har Ribe Camping også fået papir på, at campingpladsen er helt i særklasse. Ribe Camping var nemlig nomineret blandt de fem bedste campingpladser til titlen som Årets Danske Campingplads 2017 ved Dansk Camping Award på feriemessen i MCH i Herning. 

– Ribe Camping er hjerteblod for os, og vi har fundet nye ejere, der brænder lige så meget for dette her, som vi gør. Vores fokus vil i det næste år ligge på at få pladsen afleveret til de nye værter, så vi ikke bare bevarer pladsens høje kvalitet og den goodwill, som vi har opbygget hos vores mange gæster fra ind- og udland, men at de også bliver rustet til opgaven, når de skal køre videre på egen hånd, siger Finn og Sanne Tonnesen.

Image
Ribe Camping, generationsskifte, unge familie på fem overtager pladsen

 

Nyt værtspar med tre børn
De kommende ejere er sygeplejerske Anne Schested Hansen, 33, og afdelingsleder hos Nordisk Dæk Import, Jonas Grønbech Sørensen, 37. Begge kvitter de gode og solide jobs og er klar over, at de modtager en stafet, der er vant til at blive båret i et højt tempo.

– Vi har selv camperet meget og har gennem flere år tænkt tanken om at købe en campingplads. I det næste år har vi som daglige ledere Finn og Sanne som rådgivere og backup, så vi fastholder Ribe Campings gode renommé – som en plads med superfaciliteter, højt serviceniveau og en rengøringsstandard, der ligger langt over, hvad man normalt forventer. 
– Jonas og jeg er gode til at supplere hinanden. Jeg har administrativ erfaring fra mit job som registreringsansvarlig på Sydvestjysk Sygehus, og Jonas er med en uddannelse som landbrugsmekaniker dygtig med sine hænder, siger Anne Schested Hansen.

Parret har sat deres hus i Glejbjerg til salg og flytter ind på campingpladsen sammen med deres tre børn, Liv på 5, Philip på 10 og Laura på 11, og de glæder sig mindst lige så meget som forældrene til at få camping som en livsstil.

Gode vækstmuligheder
Når forårssæsonen starter den 12. april med påskefest og cirkusskole for børn, er det Finn og Sanne Tonnesens 13. sæson. I de mellemliggende år er omsætningen seksdoblet, og der er foretaget store investeringer overalt på campingpladsen. Ribe Camping rummer i dag 450 enheder, inklusiv 25 luksushytter, der alle har eget køkken, toilet og bad.

Det nye værtspar vil som sagt fortsætte i samme succesfulde spor, og den valgte generationsskiftemodel er blevet godt modtaget af Frøs Sparekasse, som også fremover vil være en vigtig finansiel partner i Ribe Campings udvikling og vækst. Modellen kan med fordel også bruges i andre brancher, fordi man kan bevare kvalitet og goodwill og samtidig skabe gode økonomiske betingelser. 

– Anne og Jonas kan ikke få et mere spændende og afvekslende job end at være værter på Ribe Camping. Pladsen er tiptop, og der er masser af udviklings- og vækstmuligheder. Interessen omkring Nationalpark Vadehavet som Verdens Naturarv og det nye Vadehavscenter vil tiltrække endnu flere gæster fra ind- og udland, vurderer Sanne og Finn Tonnesen.

Du finder mere information og en facilitetesoversigt over Ribe Camping her

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her