WiFi, netværk, mobilt netværk, Kongeaa Bil & Caravancenter, internet, camping

Få dit eget mobile netværk i campingvognen

En stabil WiFi-forbindelse forventes i dag af mange, uanset hvor de befinder sig. Ofte er der er en eller anden form for WiFi på de danske campingpladser – dog ikke altid en stabil forbindelse, og er der mange på det samme netværk, vil netværket føles langsomt og til tider ubrugeligt.

Dertil kommer også sikkerhedsaspektet; er der nogen, der kigger med på linjen? Dette har de gjort op med hos Kongeaa Bil- & Caravancenter ved at tilbyde deres kunder en sikker, stabil og hurtig WiFi-forbindelse til campingvognen. 

Hele løsningen består af: 
• Ekstern 4G-antenne
• Kraftig router, som kan håndtere op til 32 samtidige brugere
• Sim-kort
• 20 GB data (flere kan tilkøbes)

Som kunde, er du ikke bundet til noget som helst. Når de 20 GB er opbrugt, kan du frit vælge at tilkøbe yderligere efter behov, eller isætte et simkort fra egen udbyder. 

Med en 4G-forbindelse kan man, under de rigtige forhold, opnå en forbindelse op til 70/40 mbit/s., hvilket er nok til streaming af HD-film og lignende. Hos Kongeaa Bil- & Caravancenter føler de sig overbeviste om, at dette er fremtiden, og at Tv-antenner inden for en årrække vil blive erstattet af stabile internetløsninger.

Sikkerheden i top
Rent sikkerhedsmæssigt leveres løsningen med en opsat router (hvis montering er tilkøbt) med WPA2-PSK-kryptering, som beskytter netværket mod udefrakommende nysgerrige hackere. Derudover kan du også selv holde styr på, hvem der skal have adgang til dit netværk via din udvalgte kode. Naboen kan altså kun dele net med dig, såfremt du giver lov. 
Flere trådløse enheder
Der kommer flere og flere trådløse enheder i vores dagligdag, som også benyttes i campingvognen til underholdning og informationssøgning. I en familie med to voksne og to børn, kunne man meget vel forestille sig, at de medbringer to bærbare, fire tablets, fire mobiltelefoner og måske også et smart tv. Altså 11 enheder, som alle kan have gavn af stabilt og hurtigt WiFi.

Data bliver billigere
Mange vælger også at holde deres ferie i udlandet – og allerede fra den 30. april 2016, er roaming-taksterne blevet begrænset betydeligt, og i løbet af 2017 vil de forsvinde helt. Derved bliver løsningen også anvendelig, og ikke mindst økonomisk overkommelig, selvom man camperer i udlandet.

Også til fri-campisten
Fri-campister eller lette campister, som ikke nødvendigvis er på en campingplads med 220 V, kan også benytte løsningen. Man kan vælge at få den koblet direkte på vognens 12V anlæg. Desuden kan man få den originale strømforsyning med, og ønsker man at benytte routeren (som også kan bruges uden antenne) i fx sommerhuset, båden eller lignende, kan man blot flytte den. 

Læs mere om trådløst netværk i campingvognen

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her