FerieForAlle2023-Stemning2

Er du klar til Ferie for Alle?

Ferie for Alle holdes i Herning den sidste weekend i februar, hvor du kan få masser af inspiration, handle, møde campingvenner og naturligvis også møde DCU.

Tekst Torben Brandt

Der er dækket op til en weekend med masser af camping- og ferieoplevelser, når Ferie for Alle slår dørene op i weekenden fra 23. til 25. februar i Messecenter Herning.

Antallet af stande med campingpladser er fordoblet siden sidste år, så der bliver nok at udforske på Ferie for Alle, hvor der i år er blevet skabt et helt nyt campingunivers i en af campinghallerne. Det omfatter blandt andet en kunstig sø med bro og beplantning samt vægbannere med skov- og strandmotiver, der skal være med til at skabe en autentisk campingstemning.

DCU har været med samtlige år, messen har fundet sted, og det er campingunionen også i år, hvor både nuværende og måske kommende medlemmer kan møde DCU på den store stand i hal H.

FerieForAlle2023-DCUstand

Noget for enhver smag

Ferie for Alle udmærker sig ved at have en meget bred repræsentation af ferieformer, så uanset om du er til kør-selv-ferie, golfferie, krydstogt, charterferie, camping eller noget helt sjette, så er der noget at komme efter i Herning.

Hvert år har messen et tema, der lægges særligt vægt på. I år er valget faldet på krydstogtsferie. De campinginteresserede bliver dog på ingen måde overset, for der er i alt ni haller fyldt med camping at boltre sig i, så uanset om du er nysgerrig på at vide mere om campingvogne, familie- eller fortelte, teltvogne, autocampere, campervans, udstyr, campingpladser eller gerne vil tale med DCU, går du ikke forgæves.

FerieForAlle2023-Camp

Bo på campingpladsen

Eftersom der er så meget at se i løbet af weekenden, er der mange campister, som vælger at bo på vintercampingpladsen, der oprettes i forbindelse med messen. Sidste år boede i alt 1.519 personer fordelt på 678 enheder på campingpladsen, som ligger klos op ad messehallerne og ledes af personale fra DCU.

Hvis du vil bo på campingpladsen fra fredag til søndag, er prisen 795 kr., mens det koster 975 kr. fra torsdag til søndag. Vil du bo på messen fra onsdag til søndag, koster det 1.025 kr. Strøm er inkluderet i prisen, men der er forbud mod at bruge elektriske varmeblæsere.

De nævnte priser er inklusive partoutkort til messen og gælder for to voksne og to børn i en vogn. Priserne stiger med 100 kr. fra 1. februar.

Hvis man vil være flere personer i vognen, kan det tilkøbes for 120 kr. pr. voksen og 50 kr. pr. barn til og med 12 år.

Frem til 16. februar kl. 12, kan du fortsat booke plads på vintercampingpladsen på ferieforalle.dk. Herefter foregår tilmelding direkte ved ankomst på pladsen.

 

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her