dwt klar med alsidig kollektion

Et Isola Air Turbo, som er endnu hurtigere at opstille med kun en luftslange, et Speed Air/High til campingvogne og autocampere og et let Vida HQ med materialenyheden Texolan 150 HQ. Det er blandt de nyheder, den store producent til caravanindustrien, dwt, viser frem på Caravan Salon Düsseldorf i slutningen af august.

Efterspørgsel stiger fortsat
På dwt-standen vil det igen i år blive demonstreret, hvor let det er at pumpe de nye Air-in-telte op ved hjælp af luft i stedet for stænger. Salget af denne type telte går støt fremad, og på messen kan gæsterne opleve det nye Isola Air Turbo, som er en videreudvikling af det kendte og populære Isola Air.

Busteltet råder nu så at sige over en turbo, for med kun en enkelt luftslange forkortes opstillingstiden endnu en gang. Derudover satser dwt på det sikre, for teltbunden, kvalitetsforarbejdningen og målene er de samme.

Alsidigt program
To andre teltmodeller viser, hvor alsidig dwt-kollektionen er: Vida HQ og fra dwt-easy-sortimentet Speed Air/High. Med dwt easy henvender den professionelle teltproducent sig målrettet til prisbevidste campister, der søger et telt med alt det vigtige inden for udstyr, men som også er af høj kvalitet. Easy-modellerne er hel-, del- og campertelte, som dwt tilbyder med en prisnedsættelse på 20 procent.

Delteltet Speed Air/High fås i to højder samt med en syv millimeter-teltskinne og en fem millimeter-tagkant til montering på markiser. Det egner sig dermed både til campingvogne og autocampere. Speed Air med monteringshøjder fra 235 til 250 centimeter fås i fire størrelser, hvor størrelse I og II er varianterne til campingvogne, mens størrelse III og IV med tillægsbetegnelsen »High« egner sig til montering på autocampere.

Alle versioner råder over et oprulleligt forstykkesegment og indgange i hvert sidestykke. Over forstykkevinduet sidder der netindsatser med aflukkelige udluftningsafdækninger, der beskytter ved regn, og som sikrer en effektiv konstant ventilation i teltet.

Kræver kun tre stænger
Delteltet Vida HQ kræver kun tre teltstænger for at komme rigtigt i form. En af de særlige egenskaber er det nye materiale Texolan 150 HQ – et særdeles let, PU-beklædt stof af syntetiske fibre, hvor forkortelsen HQ står for "High Quality". Med en teltdybde på 280 centimeter tilbyder Vida HQ masser af plads og har også andre fordele. F.eks. kan sidestykkerne tages af,  så forteltet i sommervarmen bliver til en luftig og skyggefuld plads. Forstykket kan rulles op eller klappes ud som solsejl.

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her