Caravan Salon Düsseldorf, campingmesse, messe, camping, campingudstyr, Tyskland

Düsseldorf gør klar til rykind

Findes det, findes det i Düsseldorf. Sådan har det været i årevis på verdens største campingmesse, Caravan Salon Düsseldorf, og det bliver ikke anderledes i 2016, hvor messen holdes for 55. gang.

I alt 590 udstillere fra hele verden er repræsenteret med tilsammen 2.100 vogne – både campingvogne og autocampere – samt telte, teltvogne, udstyr og tilbehør i lange baner. Caravan Salon Düsseldorf rundede sidste år for første gang 200.000 besøgende. En stor del af dem bor på campingpladsen tæt på messeområdet.

Sådan kommer du dertil
I forbindelse med messen er der oprettet en campingplads med cirka 3.500 pladser, både med og uden strøm. Der er fine bade- og toiletfaciliteter, ligesom pladsen rummer et kæmpe telt med plads til cirka 1.000 spisende gæster. 

Fra den dansk-tyske grænse er der cirka 650 kilometer til pladsen. Kører man via Hannover, er en stor del af motorvejen sekssporet. Inden Düsseldorf køres ad motorvej 44, umiddelbart inden Rhinen køres mod stadion, og så er man på stedet. Der er naturligvis flest besøgende i weekenden, og der kan forekomme kø ved indskrivningen. Så har man mulighed for at ankomme en hverdag, kommer man dels hurtigere ind, og dels er det lettere at få en plads i nærheden af faciliteterne. Der går gratis busser fra pladsen ind til messehallerne. 

Pladsen ligger tæt på lufthavnen med lavtgående fly, men det vænner man sig til efter et par timer. 

Image
Caravan Salon Düsseldorf, campingmesse, messe, camping, campingudstyr, Tyskland

 

Arrangørerne venter, at der i løbet af messedagene vil trille omkring 30.000 køretøjer ind med cirka 70.000 overnattende gæster. 

Caravan Salon Düsseldorf åbner for publikum lørdag 27. august og kører frem til søndag 4. september.

Du kan læse mere om messen og campingpladsen her

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her