Nyheder - Efterår_1200x675px.jpg

Drager og Halloween-uhygge

Der er fuld gang i aktiviteterne på DCUs campingpladser i efterårsferien.

Tekst Torben Brandt

Hvis I gerne vil kombinere camping med muligheden for oplevelser og underholdning, kan det anbefales at lægge vejen forbi en af DCUs campingpladser i efterårsferien. Mange af DCUs pladser lægger op til den forestående Halloween ved at udskære flotte og uhyggelige græskarhoveder i løbet af feriedagene, og på DCU-Camping Kulhuse går de skridtet videre og holder halloween-fest, hvor der skabes nogle uhyggelige rammer for børnene, og hvor der både laves forskellige lege og danses. De campingvogns- eller autocamperejere på Kulhuse, der har lyst til at være med, kan sætte en markering op på deres vogn, så børnene kan gå udklædte rundt på pladsen og bede om slik, mens de råber ”trick or treat”.

Dragefestival
På DCU-Camping Aarhus – Blommehaven holdes der dragefestival tirsdag i efterårsferien, hvor deltagerne kan få lov at bygge deres egen drage i bæredygtige materialer som eksempelvis genbrugsplast, træpinde og natur-sejlgarn under kyndig vejledning af dygtige dragebyggere. Festivallen bliver udsmykket med 20 store og små farvestrålende drager, der hænger udstillet som dekoration og inspiration til gæsterne. Dragefestivallen er en enestående mulighed for, at børn, forældre og bedsteforældre sammen kan genopdage en ældgammel tradition og i fællesskab udfordre håndværkerevnerne. Hvis vejret arter sig, afprøves det, om dragerne rent faktisk kan flyve.

DCU campingplads

DCU fordelsplads

Søg blandt 2,500 pladser i hele Europa

Musik fra 80’erne
Om fredagen, hvor efterårsferien netop er begyndt, er der på DCU-Camping København – Absalon musiktema med hits fra 80’erne og hygge omkring cafeen med madvogne fra 18 til 22. Skulle der være kommet lidt for meget mad og drikke indenbords, kan nogle af kalorierne brændes af igen ved at spille padeltennis på Terminalen, som ligger 200 meter fra Absalon, og hvor der kan bookes tid i campingpladsens reception.

Kom til kulturnat
Hvis du alligevel har planer om t besøge DCU-Camping København – Absalon i efterårsferien, er der kulturnat i København fredag 13. oktober, hvor hovedstaden bugner af kulturelle tilbud. Salget af kulturpas begyndte mandag 2. oktober og sælges enten via 7-eleven eller online på kulturnattens hjemmeside. Du kan læse meget mere om programmet på kulturnatten.dk

Ud i naturen
På DCU-Camping Ebeltoft – Mols udnytter de den nære beliggenhed til naturen ved at tage på en ”samletur” i skoven, hvor deltagene kan samle ind til en efterårskrans. Senere på ugen er der vandretur i skoven, hvor der i adstadigt tempo gås i cirka to timer i den smukke, varierede natur. Også på DCU-Camping Hesselhus ved Silkeborg kan du komme med i naturen, når der er ”vandring med værten”. På DCU-Camping Lyngvig Strand er svømmehallen åben og opvarmet hele uge 42, og ellers kan det anbefales søndag 15. oktober at tage med på fiskeauktion på haven i Hvide Sande.

Flere af DCUs pladser har også fællesspisning i løbet af efterårsferien, men husk at der som regel er et begrænset antal pladser, og at det derfor i nogle tilfælde er nødvendigt at tilmelde sig. På dcu.dk kan du læse mere om de enkelte campingpladser og de mange aktiviteter, som finder sted på pladserne i efterårsferien. Alle DCUs campingpladser, med undtagelse af DCU-Camping Flyvesandet Strand, har åbent i efterårsferien.

Find jeres campingplads til efterårsferie lige her

DCU campingplads

DCU fordelsplads

Søg blandt 2,500 pladser i hele Europa

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her