Dometic Cam2000 Bikerack$

Dometic lancerer branchens førende cykelholderkamera

Dometic introducerer nu en innovativ løsning på et kendt problem – cykelholdere og cykler, der forhindrer et godt udsyn bagud ved at blokere for bakkameraet. Dometic CAM200 Bike Rack Camera er en unik, patenteret løsning, der sikrer et perfekt udsyn bagud for alle, der kører med cykelholder.

Cykelholderkamera giver fuldt udsyn bagud

Autocamper-ejere, der elsker at tage deres cykler med på ferie, kender situationen: Bakkameraet, der typisk er monteret øverst på køretøjets bagende, giver kun et meget begrænset billede af situationen bag køretøjet, når cykelholderen er i brug.

Dometics unikke idé, som løser dette problem, er at montere et bakkamera nederst på cykelholderen. Enheden, som sidder i et kompakt hus, sikrer det perfekte udsyn bagud uden forhindringer i synsfeltet. På den måde risikerer man heller ikke at fejlbedømme cykelholderens længde.

Det nye CAM200 Bike Rack Camera fra Dometic er let at installere på de fleste cykelholdere på markedet. Kamerahuset skubbes helt enkelt ind i cykelholderens udvendige skinne, hvorefter de indbyggede skruer strammes.

Justerbare kameralinser giver optimal synsvinkel

Den kompakte enhed har to kameralinser, der kan justeres individuelt for at opnå den bedst mulige synsvinkel. Den intelligente elektronik i CAM200 cykelholderkameraet skifter automatisk mellem de to kameraer for at give chaufføren perfekt udsyn bagud, også når cyklerne hænger på holderen.

Kamerasystemets ledning er aftagelig, så cykelholderen nemt kan fjernes fra køretøjet. Produktet er støv- og vandtæt i henhold til kapslingsklasse IP69K, og denne produktinnovation er patenteret.

Dometic CAM200 Bike Rack Camera kan købes fra d. 1. februar 2020.

Priserne starter fra kr. 3.199,-


Du kan finde flere informationer om produktet ved at klikke her.

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her