Dethleffs Pulse I 7051 DBL GT Silver, autocamper

Dethleffs’ serie med puls

Dethleffs har netop præsenteret en ny serie af autocampere, der kommer i 10 forskellige modeller til 2019-sæsonen. Serien hedder Pulse og er resultatet af halvandet års udviklingsarbejde, hvor navnet signalerer, at den nye autocamper er et symbol på tidens puls.

Udvendigt springer det i øjnene på de helintegrerede modeller, at bagenden er løftet og på elegant vis nærmest trukket ind over vognen.

Indvendigt har gulvet et råt look og ligner beton. Skabene er markante med et design, der skråner nedad, og åbnes på en ny, smart måde, som Dethleffs har givet navnet Maxi Flex.

Image
Dethleffs Pulse I 7051 DBL GT Silver, autocamper, Maxi Flex

 

Dethleffs har prioriteret et godt, indvendigt lys i vognene højt, og derfor har den tyske producent allieret sig med en lysekspert, da Pulse-serien skulle udvikles. Dermed fungerer lyset ikke kun som et hjælpemiddel til at orientere sig, men skaber også en behagelig stemning. Lyskonceptet består af tre horisontale belysningsplan og kan fås som ekstraudstyr.

På messen havde Dethleffs udstillet en helintegreret Pulse 7051 DBL GT Silver, hvor der i bagenden er fritstående dobbeltseng samt separat bruser og badeværelse. Køkkenet er placeret midt i vognen, mens der forrest er siddegruppe, hvor der henover er en hæve-sænkeseng, som i denne vogn er standardudstyr. I flere andre modeller skal det tilkøbes. Helt forrest er førerhuset, der som resten af vognen er bygget op på Fiat Ducato-chassis med 2,3 liter motor.

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her