Dethleffs, c'joy, campingvogn, 2017-model, Erwin Hymer Group

Dethleffs på slankekur

Det er ikke bare halvdelen af Danmarks befolkning, som her i det nye år er på slankekur. Det er Dethleffs også, og det er der kommet et rigtig godt resultat ud af.

Den ”slanke” campingvogn hedder Dethleffs c’joy og fås i tre forskellige størrelser. Den største, som er Dethleffs c’joy 460 LE, har en tilladt totalvægt på 1.200 kg, mens de to andre 390 QSH og 410 QL kun vejer 1.100 kg. Men det betyder, at utrolig mange biler kan trække denne model.

Sunlight, som tidligere har produceret både campingvogne og autocampere, vil nu koncentrere sig om autocampere. Det har givet kapacitet på fabrikken i Isny, således at der nu kan produceres Dethleffs-campingvogn i den lette klasse. 
 

Image
Dethleffs, c'joy, campingvogn, 2017-model, Erwin Hymer Group


– Der er selvfølgelig ikke så meget plads som i de store campingvogne, men der er det, man skal bruge. Soveværelse, stue, køkken, toilet, garderobe og varmeovn, men den helt store fordel ligger i en enorm frihed til at kunne køre overalt. Det er der mange, der efterspørger i dag, siger Jan Kaspersen fra Erwin Hymer Group, som importerer Dethleffs i Danmark.

Image
Dethleffs, c'joy, campingvogn, 2017-model, Erwin Hymer Group


Serien er konstrueret som alle andre modeller fra Dethleffs, hvilket vil sige af meget høj tysk kvalitet. Og så fås de med forskellige tilbehørspakker såsom Dynamik og Touring, hvis man vil have ekstraudstyr som Al-Ko AKS, Al-Ko støddæmpere, større friskvandstank, tagluge mm.

Den nye serie fra Dethleffs kan opleves for første gang på Ferie for Alle i Herning 23.-26. februar og herefter hos landets Dethleffs-forhandlere.

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her