Påske camping 2022

Det haster med at bestille i påsken

Camping hitter, har det lydt mange gange under coronapandemien, og det er ikke kun tomme ord. På DCU-Camping Rørvig Strand er påsken allerede udsolgt.

Tekst: redaktionen

 

Under coronapandemien har tendensen været, at campisterne har booket campingferien en til to måneder tidligere end før pandemien, og den tendens kan campingværterne på DCU-Camping Rørvig Strand, Vivi og Michael Juel Fjelde, godt nikke genkendende til.

 

– Vi kan allerede nu, i slutningen af marts, melde udsolgt til påsken 2022, siger parret, som er i gang med deres anden sæson på den nordsjællandske campingplads.

 

Hvis du endnu ikke har fået booket din campingferie i påsken, skal du dog ikke fortvivle. For der findes i alt cirka 450 campingpladser i Danmark, hvoraf de 20 er DCU-campingpladser, og selvom camping hitter, har de trods alt ikke alle sammen udsolgt. Ønsker du at få plads på en bestemt campingplads, skal du dog ikke vente for længe, for så risikerer du, at du ikke kan få din førsteprioritet.

 

DCUs 20 campingpladser ligger alle tæt på enten strand og skov eller i nærheden af byer som Silkeborg, Viborg, Holstebro, Aarhus og København.

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her