En garde! DCUs tekniske rådgiver Stefan Rosendal er altid klar med råd og vejledning til medlemmerne. Foto: Lasse Løndahl

DCUs tekniske overhoved fejrer 30 års jubilæum

Af redaktionen

Lørdag den 24. oktober kan teknisk rådgiver Stefan Rosendal fejre 30 års jubilæum i DCU.

Mange medlemmer har i tidens nydt godt af Stefans kompetente svar og rådgivning, uanset om det har drejet sig om Tempo 100, gas- og fugteftersyn, kørekortsregler eller andre campingrelaterede emner.

Stefan har i årevis været ankermand på samarbejdet med DCUs Test- og Servicecentre, hvor DCU-medlemmer efter standarder og forskrifter, som han selv har været med til at fastsætte, kan få deres vogn serviceret med rabat. Han har også i løbet af de 30 år hjulpet en lang række DCU-medlemmer med at udrede trådene, hvis der er opstået problemer eller tvivlsspørgsmål i forbindelse med køb og handler.

Stefan er i campingkredse blevet et kendt ansigt via sine regelmæssige ekspertoptrædener i Campingmagasinet på dk4, ligesom han er et fast indslag i medlemsmagasinet Camping-fritid med læserbrevkassen Spørg Stefan, som er noget af det meste læste stof i bladet, på www.dcu.dk og i nyhedsbrevet.

Jubilæet skulle have været fejret med reception for samarbejdspartnere og venner af huset, men på grund af covid-19 bliver der i stedet for holdt en mindre reception internt i DCU-regi.

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her