Skraldeindsamling med DCU

DCU tog skraldet

DCUs gav naturen en hjælpende hånd i et par timer, da Danmarks Naturfredningsforening fra 20. til 26. marts arrangerede affaldsindsamling over hele landet. 

I løbet af affaldsindsamlingens første dage deltog tusindvis af børn fra skoler og dagtilbud landet over, og indsamlingen kulminerede i weekenden 25.-26. marts med en række lokale arrangementer i hele Danmark.

På DCUs pladser blev der samlet skrald ind lørdag 25. marts, hvor personale fra campingpladserne i samarbejde med kollegaer fra DCU-huset og de af campingpladsernes gæster, der havde tid og lyst til at hjælpe, blev udstyret med handsker og klare plastiksække.

Herefter indsamlede de skrald på og omkring de 21 campingpladser.
 

God anledning

– Jeg er rigtig glad for, at vi i DCU deltager i Danmarks Naturfrednings årlige affaldsindsamling, fordi vi gerne vil bidrage til at passe på naturen, og samtidig er det en god anledning til at få fjernet det affald, der ligger i områderne omkring vores pladser, siger DCUs landsformand Anne-Vibeke Isaksen. 

 

Affald i Nærum

DCU-Camping Nærum ligger naturskønt op til en skov, men ikke alle skovens gæster husker at rydde op efter sig, og derfor var der noget at komme efter, da affaldsindsamlerne ryddede op i skovkanten. 
Foto Torben Brandt

 

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her