DCU tester: Suzuki Jimny

Den lille Suzuki Jimny tager hellere end gerne en tur med ud i skov og groft terræn, men hvad sker der, når den japanske firehjulstrækker skal trække en campingvogn? Vi spænder en vogn efter Jimny og kører ud i skoven på eventyr.

Fantasier er gratis, og det er en dejlig afstikker fra hverdagen at tænke på, hvad der kunne lade sig gøre, hvis nu … Hvis nu det hele ikke skal være, som det plejer. Hvis nu man kunne tage en drastisk beslutning, næste gang der skal en ny campingtrækker i garagen. 
Vi lever fantasien ud i livet i denne test, hvor vi spænder en campingvogn efter en bil, som kunne være med i en fantasi. Oplagt som campingtrækker er den i hvert fald ikke, men virkelig charmerende, robust og klar på eventyr - eventyr som bestemt ikke bør forblive fantasi, hvis man tager springet og køber den lille firehjulstrækker, den nye Suzuki Jimny.
Det første spørgsmål, som presser sig på, er hverken, “hvad koster den?” Eller “hvilken motor ligger i den?”. I stedet er det “kan det overhovedet lade sig gøre at trække en campingvogn med den usædvanligt lille firehjulstrækker?”.

Indholdet på denne side er kun for DCU-medlemmer

Du kan se typer af medlemskaber og melde dig ind lige her

Log ind

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her