Foto: Lasse Løndahl

DCU overtager DCU-Camping Viborg Sø

Gennem 21 år har værtsparret Jytte og Knud Gleerup forpagtet DCU-Camping Viborg Sø, men nu er tiden kommet til at nyde seniorlivet, så pr. 1.12.2021 overtager DCU den populære campingplads.

Af Kirstine Krefeld

DCUs bestyrelse har indgået en aftale med værtsparret Jytte og Knud Gleerup, 62 år og 65 år, der gennem de sidste 21 år har forpagtet DCU-Camping Viborg Sø for DCU, om, at DCU overtager campingpladsen fra den 1.12.2021.

- Der skal helt fra hjertet lyde en ekstraordinær stor tak til både Jytte og Knud, der gennem 22 sæsoner har gjort det ikke mindre end fantastisk med DCU-Camping Viborg Sø. De er store rollemodeller for det at være værtspar på en campingplads. Pladsen står fuldkommen snorlige, flot vedligeholdt og altid med glade gæster, der aldrig klager. Det er sejt – respekt for det, siger DCUs landsformand Anne-Vibeke Isaksen.

- Nu ønsker vi Jytte og Knud et skønt seniorliv med mere tid til børn, børnebørn og venner, siger Anne-Vibeke Isaksen.

Mere tid til børn og børnebørn
Jytte og Knud Gleerup glæder sig til den nye tilværelse.

- Vi glæder os enormt meget til at være mere sammen med vores børn og børnebørn - og i det hele tage nyde familielivet. Vi har jo ni børnebørn og fire børn, så det bliver dejligt. Det er et nyt liv, der åbner sig for os. Campinglivet har været vores liv i 21 år - 22 sæsoner - men nu er det tid til at gå. Vi har en flot velholdt plads, og det bliver vemodigt at skulle derfra. Men nu er beslutningen taget, så nu ser vi frem og glæder os, siger Jytte Gleerup.

- Vi er jo selv campister, så nu skal vi også prøve at tage på camping til sommer. Vi har haft campingvogn før i tiden, men vi havde ikke rigtig tid til at bruge den, og nu har vi købt en autocamper, som vi skal rundt i, siger Jytte Gleerup.

Jytte og Knud Gleerup har bestilt pølsevognen, så der er "rejsegilde” den 23.10.2021 fra kl. 12.00-15.00 på DCU-Camping Viborg Sø, og alle er velkomne.

 

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her