DCUs nye campingplads på Bornholm ligger lige ved en skøn, finkornet sandstrand. Foto: Rasmus Schønning

DCU køber campingplads på Bornholm

DCU har købt Galløkken Camping på Bornholm, som åbner til foråret 2021 under navnet DCU-Camping Rønne Strand – Galløkken. DCUs formand kalder købet ’et scoop’.

Af redaktionen

DCU glæder sig til at byde medlemmer og gæster velkommen på Bornholm fra næste forår, når Galløkken Camping åbner under DCU-flag som DCU-Camping Rønne Strand – Galløkken.

- Som et led i DCUs nye strategi om at have de rigtige pladser, som vi ser en god fremtid og en sund økonomi i, har vi købt denne velrenommerede campingplads syd for Rønne. Vi synes, vi har gjort et scoop. Det er en sand perle, der ligger lige ved en af de få, finkornede sandstrande på Bornholm, og den passer perfekt ind i DCU-familien, siger DCUs landsformand Anne-Vibeke Isaksen.

Det er en enig bestyrelse, der står bag beslutningen om at købe Galløkken Camping på Bornholm. Det er en velholdt 3-stjernet campingplads med moderne hytter og pladser til telte, campingvogne og autocampere i udkanten af Rønne – og en kort køretur fra færgelejet i Rønne.

- Vi synes, det er super positivt, at vi nu kan byde vores medlemmer og gæster velkommen på en campingplads i den østligste del af Danmark også. Bornholm kan jo noget helt særligt, og pladsen her har en helt sydlandsk stemning, siger Anne-Vibeke Isaksen.

- Bornholm er jo sådan et sted, man som dansker skal besøge mindst en gang i sit liv. Og som mange danskere allerede har besøgt og er faldet pladask for. I DCUs bestyrelse synes vi også, at vi rammer perfekt ind i en tid, hvor det at holde ferie i Danmark er i højsædet – samtidig med, at det er blevet billigere at komme til Bornholm med campingvognen, siger DCUs landsformand.

Den tidligere ejer af Galløkken Camping, Gerda Serritzlew, går på ”aktiv pension”, og derfor er DCU nu gået i gang med at finde en ny lejrchef.

- Gerda har gennem mange år drevet Galløkken Camping med stor succes. Den er velholdt, og den har et godt ry – og det ser vi frem til at kunne føre videre i DCU-regi. Vi glæder os rigtig meget til at modtage medlemmer og øvrige gæster på den nye plads til foråret, siger Anne-Vibeke Isaksen.

 

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her