Helle Midskov

DCU har fået ny teknisk redaktør

Helle Midskov er både campist og journalist og har været lokalredaktør på Sjællandske Medier i 22 år. Fremover skal hun hjælpe DCUs medlemmer med tekniske spørgsmål og bidrage med artikler både på dcu.dk og i Camping-fritid.

TEKST Torben Brandt 

Det var muligheden for at forene arbejdet med sin passion for camping, der fik Helle Midskov til at søge stillingen som teknisk redaktør i Dansk Camping Union, hvor hun havde første dag på kontoret mandag 3. juni. 

Hun har camperet i snart 20 år og har i løbet af den periode smagt på flere forskellige former for camping. 

- Vi har især camperet i Danmark og har prøvet rigtig mange gode campingpladser herhjemme. Mine første erfaringer var i telt på Langelandsfestivalen i 2005. Senere købte vi campingvogn, som vi havde i 14 år, og hvor vi både prøvede at være fastliggere med forårs- og efterårssæson og at være kørende campister. De seneste to år har vi haft en autocamper, som vi også er glade for, fordi det er en fleksibel måde at campere på, hvor man hurtigt kan flytte sig fra sted til sted, siger Helle Midskov. 

Skal formidles forståeligt 

Efter i 22 år at have dækket stort og småt i fire sjællandske kommuner som journalist og lokalredaktør på Sjællandske Medier var det vigtigt for hende, at det nye job fortsat gav mulighed for at have fingrene i tastaturet. Hun ser dog også nogle væsentlige forskelle fra sit tidligere job til stillingen som teknisk redaktør i DCU. 

- Det var meget bredt at dække fire forskellige kommuner, og jeg glæder mig til nu at kunne komme mere i dybden med et enkelt område. Men teknik kan også være meget bredt, for det dækker jo alt lige fra spørgsmål om gas, vejning, dæktryk og til valg af campingvogn. 

- Jeg er vant til at formidle komplekst stof som f.eks. svære sager i et kommunalt budget eller at knække en statistik. Målet er, at det tekniske stof skal formidles enkelt og forståeligt i artikler, så både DCUs medlemmer og andre campister kan få et større indblik i nogle af de udfordringer, man har som campist. Jeg har ikke olie på fingrene, men jeg er vant til at søge oplysninger, og derudover har jeg mulighed for at trække på erfarne medarbejdere i DCU og på dygtige folk på DCUs servicecentre, siger Helle Midskov, der ser meget frem til at komme i dialog med medlemmerne og hjælpe dem med at finde svar på de konkrete problemstillinger og spørgsmål, som de har. 

- Men folk må også meget gerne skrive ind til mig med emner, de gerne vil have, at vi tager fat i, så vi kan få bragt nogle artikler om de ting, som alle campister går og tumler med, siger Helle Midskov. 

Privat er hun stor hundeentusiast, bor i Hedehusene og er gift med Jens. Sammen har de to døtre på 18 og 15 år. 

 

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her