DCU-Flyvesandet Strand Camp

DCU-Flyvesandet Strand Camp hat eine Herzensangelegenheit

DCU-Flyvesandet Strand Camp hofft, einen Defibrillator zu haben, der das ganze Jahr über hängen kann. Damit das gelingt, braucht der Campingplatz Sammler.

15 personer. Flere indsamlere skal der ikke til, før DCU-Flyvesandet Strand Camp på Nordfyn får en hjertestarter fra Hjerteforeningen, som holder sin store landsuddeling søndag 28. april. Hjerteforeningen kalder det for en ”landsuddeling”, fordi hver indsamlet krone ubeskåret kommer retur i form af nye hjertestartere.

Kan tilmelde sig over hele landet

Lejrchef på Flyvesandet, Susan Vangedal, har på Hjerteforeningens hjemmeside oprettet en indsamlingsgruppe, som hun har kaldt ”DCU Flyvesandet Strand Camp”.

Hun håber, at gruppen kan nå op på 15 indsamlingsruter, for det udløser en hjertestarter placeret i et varmeskab fra Hjerteforeningen, som tilmed påtager sig at montere og tilslutte hjertestarteren i et beskyttende varmeskab, så den kan hænge ude hele året.

– I de måneder, hvor campingpladsen har åbent, har vi vores egen hjertestarter inde på pladsen, men den tager vi ned, når pladsen lukker, fordi den ikke kan tåle at hænge ude om vinteren. Så i vintermånederne er her ikke nogen hjertestarter, selvom området året rundt er meget populært blandt hundeluftere, surfere og andre, der kan lide at være ude i naturen, forklarer Susan Vangedal.

Man behøver ikke at bo i nærheden af DCU Flyvesandet Strand Camp for at tilmelde sig gruppen. Venner, familie eller pladsens gæster kan tilmelde sig gruppen og derpå gå en rute i den del af landet, hvor de selv bor. Det tager typisk 2-3 timer at gå en rute.

Sådan gør du:

Gå ind på www.landsuddeling.dk

Tryk på ”deltag i gruppe”

Tryk ”videre til tilmelding”

Skriv ”5450” i rubrikken med postnummer

 Tryk på hjertet på Nordfyn og tilmeld dig herefter indsamlingen

DCU vil gerne takke på forhånd til alle dem, der vil hjælpe Flyvesandet i denne vigtige sag.

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her