Foto: DCU

DCU-Camping Kulhuse hjælper nye campister

En hjælperordning til nye campister ser dagens lys på DCU-Camping Kulhuse.

Af Torben Brandt
Foto: DCU

Hvordan får jeg forteltet til at stå stramt, og hvordan får jeg bugseret campingvognen på plads, så den står rigtigt på matriklen?

Der kan være meget at forholde sig til som ny campist, og netop derfor har campingværterne på DCU-Camping Kulhuse, Susan og Dennis Vangedal Christensen, valgt at etablere en hjælperordning på campingpladsen. De to havde en lignende ordning, da de var værter på DCU-Camping Flyvesandet Strand på Nordfyn, og det er den, de har taget med i flyttekasserne til DCU-Camping Kulhuse.  

– Vores erfaring fra DCU-Camping Flyvesandet Strand var, at det gav en meget tryg ankomst for de nye, og de vidste, at hos os var de i gode hænder. Samtidig gav det os en tryghed at vide, at vi havde flere øjne på pladsen, som var klar til at hjælpe, når det var nødvendigt, siger Susan Vangedal Christensen.

– Hjælperordningen kommer til at være der i weekenderne og i højsæsonen fra uge 28 til 31. Vi spørger ved indtjekning, om gæsten har brug for hjælp til at komme på plads, og hvis de har det, sender vi en af vores hjælpere ned for at give en hånd med, forklarer hun.

Foreløbig har fire fastliggere meldt sig som frivillige hjælpere, men campingværterne håber, at et par stykker mere melder sig inden højsæsonen.

– Hjælperordningen består af frivillige hjælpere, der hjælper med praktiske ting eller giver gode råd, når man ankommer til campingpladsen, så alle nye gæster får en god campingoplevelse, siger Susan Vangedal Christensen.

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her