DCU Ejsing Strand

DCU-Camping Ejsing Strand sættes til salg

DCUs hovedbestyrelse har efter mange overvejelser truffet den tunge beslutning at lukke pladsen efter sæsonens afslutning. D. 1.12.23 blev det besluttet at sætte pladsen til salg.

Dette skyldes det faktum, at campingpladsen igennem mange år har belastet og stadig belaster DCUs økonomi med store underskud. Der er gennem årene forsøgt mange forskellige tiltag for at se, om DCU kunne rette op på pladsens underskud. Desværre uden held.

Hovedbestyrelsen finder det ikke længere ansvarligt at fortsætte driften og på hovedbestyrelsesmøde ultimo november blev det besluttet at sætte pladsen til salg. 

DCU beklager overfor alle faste gæster på pladsen, som bliver direkte ramt af denne beslutning. Mange har sammen med ansatte ydet en kæmpe indsats og hjulpet til med stor frivillighed for at sikre pladsens ve og vel. Det er meget beklageligt, at det ikke slog til.

Lørdag 14.10.23 blev der afholdt et informationsmøde for fastliggerne, hvor både landsformanden og 6. kreds´ formand deltog. Hvis der er spørgsmål mm. så er man altid velkommen til at kontakte DCUs Medlemsservice.

Artiklen er opdateret 1.1.24

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her