DCU Ejsing Strand

DCU-Camping Ejsing Strand lukker efter sæson

DCUs hovedbestyrelse har efter mange overvejelser truffet den tunge beslutning at lukke pladsen efter sæsonens afslutning

Dette skyldes det faktum, at campingpladsen igennem mange år har belastet og stadig belaster DCUs økonomi med store underskud. Der er gennem årene forsøgt mange forskellige tiltag for at se, om DCU kunne rette op på pladsens underskud. Desværre uden held.

Hovedbestyrelsen finder det ikke længere ansvarligt at fortsætte driften og på næste hovedbestyrelsesmøde ultimo november skal det drøftes, hvad der skal ske med campingpladsen i fremtiden. Der vil komme yderligere info, når denne beslutning er truffet.

DCU beklager overfor alle faste gæster på pladsen, som bliver direkte ramt af denne beslutning. Mange har sammen med ansatte ydet en kæmpe indsats og hjulpet til med stor frivillighed for at sikre pladsens ve og vel. Det er meget beklageligt, at det ikke slog til.

Lørdag 14.10. afholdes et informationsmøde for fastliggerne, hvor både landsformanden og 6. kreds´ formand deltager. Hvis der er spørgsmål mm. Så er man altid velkommen til at kontakte DCUs Medlemsservice.

Såfremt der er gæster, der skulle have haft deres campingvogn vinteropbevaret på Ejsing, kan man køre vognene til opbevaring på Viborg eller på Hesselhus. Hvis dette ønskes skal man kontakte DCUs campingchef Per Malle på malle@dcu.dk.

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her