De nye ejere, BelinDa Funch Christiansen og Flemming Funch og sønnen William, siger tak for handlen til DCUs landsformand Anne-Vibeke Isaksen. Til højre ses Michael Juel Fjelde, der tidligere var vært på DCU-Camping Albuen. Foto: Rasmus Schønning

DCU-Camping Albuen er solgt - og ny ejer kører pladsen videre

DCU-Camping Albuen er solgt til en ny ejer, der vil køre campingpladsen videre.

Af Torben Brandt
Foto: Rasmus Schønning

En del medlemmer var ærgerlige, da DCU sidste år satte DCU-Camping Albuen, DCU-Camping Vesterhav og DCU-Camping Billevænge til salg. Salget skete som led i en ny strategisk kurs i DCU, hvor de tre underskudsgivende pladser blev sat til salg, og DCU samtidig købte Galløkken Strand Camping på Bornholm.

Fint potentiale

Hvis du var ked af, at DCU-Camping Albuen blev sat til salg, er der godt nyt. For pladsen har fået nye ejere, der vil drive campingpladsen videre som campingplads. Landsformand i DCU, Anne-Vibeke Isaksen, glæder sig over salget.

– Jeg har hele tiden sagt, at der er et fint potentiale på Albuen, men at blandt andet DCUs prispolitik har gjort det svært for os at gøre den til en overskudsforretning. Den begrænsning har en ny ejer ikke, og derfor tror jeg, at der er gode muligheder for at gøre den til en god forretning, vurderer Anne-Vibeke Isaksen.

– Vi er selvfølgelig glade for at få pladsen solgt, men vi er ekstra glade for, at de nye ejere fortsat vil drive campingplads, tilføjer landsformanden, der ikke ønsker at oplyse salgsprisen.

Lokale overtager

Pladsens nye ejere er et lokalt ægtepar, BelinDa Funch Christiansen og Flemming Funch, som har besluttet, at pladsen fremover skal hedde Albuen Strand Camping. Fra omkring den 01.04.21 vil campingpladsen være en af DCUs fordelspladser.

– Vi synes, det er en smuk perle med både swimmingpool og kun 400 meter til vandet. Jeg er meget lokal og er med i en række foreninger på Lolland, og jeg har kunnet høre på folk hernede, at de var kede af, at campingpladsen var lukket, siger BelinDa Funch Christiansen.

Hun lover, at det bliver med hygge og samhørighed i fokus, når Albuen Strand Camping slår bommen op til den nye sæson lørdag 27. marts.

– Jeg elsker at arrangere og lave hyggelige ting både arbejdsmæssigt og privat. Jeg er oldermand i Lollands Øllaug, så mon ikke vi kan lokke nogle campister til foredrag om specialøl? Vi har også planer om at få nogle bakkesangerinder og musikere på besøg i løbet af sæsonen, og vi skal have fællesspisning, siger BelinDa Funch Christiansen.

Hendes mand er cykelentusiast, så tanken er, at han indimellem skal cykle med motionsglade campister i den lokale natur, mens børnene kan glæde sig til skumudlægning fra brandvæsenet og rige muligheder for leg og aktivitet.

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her