Dansk familie på campingferie med HY

En af Istriens skønne campingplader Camping Polari ved Rovinj, er et yndet sted for mange danskere i sommermånederne

Det gælder også familien Fage Fjord bestående far Klaus, mor Rikke og deres tre børn Svend Emil (12), Ida Marie (12) og Nanna Sofie (6) og ikke nok med, at de har fundet denne perle af en campingplads, de har også kørt i et helt specielt campingvogntog. En Citroën HY har bragt dem de mange kilometer fra Danmark til Adriaterhavets krystalklare vand.

- Det tager tid, men tid har vi heldigvis nok af for et af formålene med denne rejse var at komme helt ned i gear og ikke stresse af sted, som man andre gør, fortæller Klaus Fage-Fjord, der også er fingersnild. Flere gange undervejs har det krævet et lille stop for at justere lidt i motoren.

Jeg fikser selv det der skal til, når bilen hoster lidt, men det er en del af charme ved at campere på denne måde, smiler Klaus.

Børnene har hverken iPad eller mobiltelefoner med, men til gengæld tykke bøger og spil.
- Vi er ude det meste af tiden. Mest for at opleve de områder vi kommer til. Lidt som at rejse i gamle dage og vi hygger os helt vildt, afslutter Klaus, men børnene sammen med mor Rikke, har pakket hele det rullende hjem samme,n og familien er klar til nye eventyr.
Præcis sådan som campingferie skal være – fri som fugle.