Hvidbjerg Strand Feriepark

Danmarks første campingplads med seks stjerner

Danmarks første campingplads med seks stjerner er fundet, og måske ikke så overraskende blev det Danmarks mest prisvindende campingplads gennem tiderne, der blev den første.

Klassificeringen af danske campingpladser blev tidligere udført af Campingrådet, der nu er lukket, så i dag er det konsulentfirmaet Campingstjerner, der har overtaget opgaven. Stjernekravene er moderniseret, og en sjette stjerne er tilført.
– Vi har kun turdet håbe på, at Hvidbjerg Strand Feriepark kunne blive Danmarks første campingplads med seks stjerner, men da vi vurderes af en uvildig konsulent, er alt i spil. I det tidligere system var vi femstjernet superior, som den eneste i Danmark, så det er meget glædeligt, at vi kan holde os på toppen, siger Steen Slaikjær.

Camping er uden tvivl den mest alsidige ferieform, der findes, og det imødekommer Hvidbjerg Strand Feriepark. På campingpladsen er der i dag også et imponerende strandhotel, helt nye topmoderne strandvillaer, restauranten Høfde4 og en helt ny XL-luksusplads med udendørs spa. 

– Vi bestræber os på at imødekomme moderne børnefamiliers feriebehov, så de selv kan vælge, hvad de helst vil. Fælles for alle vores faciliteter og aktiviteter er høj kvalitet, og det arbejdes der med dagligt, fordi det i høj grad også handler om, at vores personale holder et højt serviceniveau, så vores gæster altid får en seksstjernet ferieoplevelse, siger Lene Slaikjær Grønlund.

Image
Hvidbjerg Strand Feriepark, Danmark

 

Det er konsulentfirmaet Campingstjerner, der klassificerer de danske campingpladser, som måtte ønske det. Systemet bygger på det system, som Campingrådet, der er erklæret konkurs, har anvendt i mange år. Systemet er moderniseret, og en sjette stjerne er kommet til.

– Alle kan se, at Hvidbjerg Strand Feriepark har noget, ingen andre har, og er en campingplads ud over det sædvanlige. Der er campingfaciliteter, der rækker langt ud over det normale for en campingplads, og derfor har de også som den eneste campingplads i Danmark fået seks stjerner. Det er nu også blevet mere tydeligt for gæsten, hvor forskellen mellem de eksklusive campingpladser ligger, siger Per Malle, der er campingkonsulent i Campingstjerner.

Formålet med den sjette stjerne er også, at de tilbageværende femstjernede campingpladser ikke længere skal sammenlignes med Hvidbjerg Strand Feriepark. 

Hvidbjerg Strand Feriepark, der ejes af familien Slaikjær, har altid drevet campingpladsen med høj kvalitet for øje. Det har resulteret i mange internationale priser gennem årene som f.eks. prisen ”Superplatz”, der er den mest anerkendte pris i Europa, og som kun ni campingpladser i hele Europa kan bryste sig af at have været, siden prisen blev indført i 1995. Hvidbjerg Strand Feriepark er ikke bare den eneste i Danmark, men den eneste i hele Skandinavien.

Hvidbjerg Strand Feriepark holder som noget helt nyt i år både wellnesscenteret Blåvand Kurbad, strandhotellet og strandvillaerne åbne, så der er mulighed for at holde nytårsferie og vinterferie 2019 på Hvidbjerg Strand Feriepark.
 

Læs mere om Hvidbjerg Strand Feriepark

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her