Aabo Camping, Aabo Village, hytter

Danmarks første 45 kvm store hytter

Aabo Camping får som de første i Danmark 45 kvm store hytter på campingpladsen.

Principperne for et nyt campingreglement, som nu er sendt i høring, er på plads. Det nye er, at campinghytter nu må være op til 45 kvm, hvilket giver campingpladserne store muligheder for at tiltrække endnu flere gæster.

Kurt Trynskov fra Aabo Camping ved Tversted er som den første i Danmark klar til denne udfordring med 10 helt nye 45 kvm Excellent-hytter med alt, hvad hjertet begærer. Her finder man bl.a. udendørs spa, grill og møbler, for ikke at tale om indretningen med tre regulære soverum, stort tv med masser af kanaler, wi-fi, stor stue med sofagruppe, spiseplads, lækkert køkken med opvaskemaskine osv. Her er tale om et produkt, hvor familien rent fysisk kan opleve campinglivets glæder, uden at skulle leve som ”sild i en tønde”.

Image
Aabo Camping, Aabo Village, hytter

 

På pladsen vil der også blive kælet for de mindre børn med anlæggelse af en helt ny 300 kvm legeplads, hvor de kan boltre sig, mens far og mor eventuelt tager en tur i spaen.

Kurt Trynskov, ejeren af Aabo Camping Vandland, udtaler, at han er spændt på, hvorledes markedet reagerer.

– Det var noget af et sats at være den første i branchen med de nye luksushytter, men udviklingen tilsiger, at der skal noget ekstraordinært til for et tiltrække og tilfredsstille kunderne. Nu er vi de første med dette unikke luksusprodukt, og jeg er glad for, at vi tog skridtet i år, udtaler Kurt Trynskov.

– Vi åbner og er klar til påske – all inclusive. Såfremt forventningerne bliver indfriet, planlægger vi endnu 10 nye luksushytter, slutter Kurt Trynskov.

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her