Trelde Næs Camping, campingplads, Fredericia, Danmark

Dancamps overtager Trelde Næs Camping

Den 1. juni 2017 blev Dancamps de nye ejere af den attraktive campingplads på Trelde Næs ved Fredericia.

Pladsen skifter navn til Dancamps Trelde Næs og vil fremover være en del af Dancamps-kæden, der dermed omfatter seks campingpladser i Jylland og en 7. campingplads på vej i København.

Trelde – en unik placering med masser af muligheder
Campingpladsen er kendt for dens smukke beliggenhed på det yderste af Trelde Næs med vandet som nærmeste nabo. En veludstyret campingplads med 400 pladser samt udendørs badeland, hytteby, udlejningstelte mm. Udover individuelle gæster danner pladsen ramme om store grupper og stævner. Den nye trend ’Glamping’ findes også på pladsen i form af luksus safaritelte med høj komfort.

Det er således en veldrevet plads med mange muligheder, som Dancamps overtager fra den tidligere ejer Steen Petersen.

– Dancamps vision er at skabe stjernestunder for vore gæster. Det har vi de bedste forudsætninger for sammen med vores medarbejdere at gøre på dette sted, fortæller Camilla Dvinge, marketingchef og medejer i Dancamps ApS.

Om Dancamps
Dancamps-kæden er i dag ejet af den 3. generation af familien Dvinge, søskendeparret Camilla og Nicolai Dvinge, der begge har fokus på at udvikle virksomheden til Danmarks største, mest innovative og mest værdsatte kæde af campingpladser.

– Trelde Næs Camping passer på alle måder ind i Dancamps strategi om at være en nytænkende aktør i branchen og at skabe Danmarks førende kædekoncept inden for camping, udtaler Nicolai Dvinge, direktør og medejer i Dancamps ApS.

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her