Dometic Absorption RMD10, køleskab

Cool løsning fra Dometic

Dometic har til 2019-sæsonen leveret en af den slags nyheder, der er så oplagt, at man kan undre sig over, at det ikke er blevet sat i produktion noget før: Et køleskab med hængsler i både højre og venstre hjørne, så døren kan åbnes fra begge sider – dog ikke samtidig.

På Caravan Salon Düsseldorf var køleskabet monteret i en Tabbert Vivaldi 550 E, hvor det var placeret umiddelbart til højre for indgangsdøren. Dermed kan man stå ude i forteltet og åbne køleskabet uden at skulle ind i campingvognen. På den måde slipper man for at opleve, at lågen er i vejen, eller at man skal kante sig over på den anden side af køleskabet for at få det åbnet.

Køleskabet, der har fået navnet Dometic RMD 10.5, er et absorptionskøleskab, hvilket betyder, at det både kan køre på gas og el. 

 

Langt tilløb

Produktet har været mere end et år undervejs, blandt andet fordi Dometic i udviklingsperioden oplevede, at lågen til tider løsnede sig i venstre side, når man åbnede i højre, og omvendt. Det er der kommet styr på, og dermed er køleskabet klar til at blive sendt på markedet.

– Skabet har vores nyeste generation af brændere. Vores tests har vist, at køleskabet er hurtigere til at køle ned end vores andre køleskabe, og jeg tør godt sige, at det er vores bedste absorptionskøleskab til dato, siger Steen Mandsberg fra Dometic.

Der er ikke lavet eksklusivaftale med nogen producenter om Dometic RMD 10.5. Det betyder, at alle de caravanproducenter, der er interesseret, kan montere det nye køleskab i deres vogn.

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her