Caravelair, Denmark Edition, campingvogne, Allegra 475

Caravelair Denmark Edition – meget campingvogn for pengene

Caravelair har lavet otte helt specielt udstyrede campingvogne til det danske marked til 2018.

Det er otte meget forskellige vogne. Fælles for dem er, at de alle har fået en masse ekstraudstyr installeret, der normalt ikke er med i prisen.

Fire forskellige indretninger – en pris
I Antarès-serien er der fire forskellige grundrids i Denmark Edition-serien. Vognene har masser af udstyr og fås alle sammen til en meget favorabel enhedspris – kun kr. 135.900.

De fire modeller er forskelligt indrettet og forskelligt udstyret. Fælles for dem er, at de alle har Style-pakken som standard. Den indeholder blandt andet: GRP Polyester-sider, LED-spots i siddegruppen og soveafdelingen, serviceklap, komfortmadras, hydraulisk åben/lukke-mekanisme under sengen, så det er nemmere at åbne og lukke, når man skal til rummet under sengen, tagluge (70 x 50 cm) og meget mere.

Antarès Style 420 – Helt ny indretning med fransk seng, toiletrum, køkken med XL kompressor-køleskab og rummelig siddegruppe. Egenvægten er kun 926 kg. Og totalvægten er 1.500 kg. Denne kommer standard med elektrisk gulvvarme.

Image
Caravelair Antares Style 420, 2017-model


Antarès Style 450 – Denne campingvogn er indrettet med enkeltsenge i forenden med udtræk, så man kan lave en stor kingsize-seng, køkken og toiletrum i midten og siddegruppen i bagenden. Den har en egenvægt på 936 kg og en totalvægt på 1.500 kg. Også denne har elektrisk gulvvarme.

Antarès Style 470 – Denne campingvogn har mange smarte detaljer. Den har fritstående dobbeltseng, køkken med XL kompressor-køleskab og toiletrum i midten og siddegruppen i bagenden. Egenvægten er 936 kg, og totalvægten er 1.500 kg.

Image
Caravelair Antarés Style 470, 2017-model


Antarès Style 476 – Denne campingvogn har helt op til seks sovepladser. Den er indrettet med fransk seng og toiletrum i forenden, siddegruppe og køkken i midten og køjer i bagenden. Den har en egenvægt på 950 kg og en totalvægt på 1.500 kg. Der er en garagelåge ved køjerne på 100 x 64 cm. Så kan man klappe den nederste køje op og have bagage der under transport.

Disse er ikke de eneste Caravelair-campingvogne specielt udstyret til Danmark.

Fire andre unikke Denmark Edition-vogne
De fire andre Denmark Edition-vogne er meget forskellige. I den lette og meget prisbillige ende, starter vi med Antarès 335.

Antarès 335 – En kompakt campingvogn med op til tre sovepladser. Der er selvfølgelig både toiletrum og køkken. Med sin lave vægt er den perfekt til den lille bil. Egenvægt er kun 674 kg og en totalvægt på 1.000 kg. Den har, til det danske marked, Travelpack-pakken med AL-KO, støddæmpere og serviceklap. Den har også hynder fra Allegra-serien. Og prisen er kun kr. 95.900.

Antarès Style 400 – Også her taler vi om en campingvogn med lav vægt. Egenvægten er på 824 kg, og totalvægten er 1.300 kg. Denne har op til fire sovepladser med den tværstillede dobbeltseng, og siddegruppen der kan redes op i. Køkken og toiletrum er placeret i bagenden. Ud over Style-pakken har denne Antarès Style 400 også elektrisk gulvvarme. Prisen er kun kr. 114.900.

Endnu mere udstyr
De sidste to campingvogne i Denmark Edition -tilbuddet er begge i Allegra-serien. Generelt kan siges om Allegra-serien, at her er campingvogne, der lige har fået det ekstra. Den er udstyret med den nye XPS-isolering, hvor der bl.a. er 7 års garanti mod fugtindtrængning. Konstruktionen er stort set uden træ. Allegra-serien har også polyester-sider og tag. 

Allegra 450 – Dette er en enkeltsengsvogn. Den er indrettet med enkeltsenge i forenden, toiletrum og køkken med XL kompressor-køleskab i, midten og rundsiddegruppe i bagenden. Den er udstyret med elektrisk gulvvarme og blæsevarme. Egenvægten er 1.150 kg, og totalvægten er 1.700 kg. Prisen er kr. 159.900.

Allegra 475 – Denne campingvogn har en utrolig rummelig indretning. Der er fransk seng, men ikke skåret af i hjørnet. Badeværelset er indrettet, så man kan bruge brusefunktionen, uden at alt bliver vådt. Køkkenet med XL kompressor-køleskab er i midten og har en god størrelse. Siddegruppen er i denne model placeret i forenden. Den har elektrisk gulvvarme og blæsevarme. Egenvægten er kun 1.135 kg, og totalvægten er 1.700 kg. Prisen for denne er også kr. 159.900.

Image
Caravelair, Allegra 475, campingvogn, 2017-model


At Caravelair har fat i noget rigtigt, kan man se i de seneste statistikker, hvor deres markedsandel er steget betragteligt. Caravelair har altid gjort en dyd ud af at producere gode kvalitets campingvogne med en lav vægt og til en lav pris.

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her