Caravelair - campingferie året rundt med høj komfort

Campingvogne fås i alle størrelser, men det er netop de mindre og kompakte rejsevogne der er rigtig stor efterspørgsel efter i øjeblikket, og hvis de kan bruges hele året er det et stort plus

Peter Outzen fra Campingagenten – agent i Danmark for det franske mærke Caravelair – fortæller:- - Vi mærker tydligt at efterspørgslen på både campingvogne der kan bruges hele året, samt kompakte campingvogne stiger. Vi har netop lanceret to kampagnemodeller i Danmark, Caravelair Antarés Style 400, samt Caravelair Allegra 475. Begge disse campingvogne er kompakte og byder på en masse udstyr, så man har en høj komfort hele året.  

 

Nu er det jo ikke kun ekstraudstyret der gør at man kan campere hele året. For selv om Caravelairs kampagnemodeller har gulvvarme, varmt og koldt vand og meget mere, er der også andet der spiller ind. Caravelair har kraftigt isolerede vægge, gulv og loft, og sider og taget er i polyester, som er et meget stærkt materiale der kan modstå selv de kraftigste haglbyger og snefald.

 

Lav vægt

Biler i dag bliver mere og mere miljøvenlige, hvilket også betyder at de desværre må trække færre kilo på krogen. Dette imødekommer mange campingvognsproducenter ved at producere campingvogne i mindre størrelser og med lav vægt.

- Der er rigtigt mange af Caravelairs campingvogne der lever op til kravet om, at en campingvogn skal kunne trækkes af den moderne bil. Mange modeller har en totalvægt på under 1.000 kg, og her kan de fleste biler være med. Antarés serien har hele fire modeller der vejer under 1.000 kg i totalvægt. Med de rette ekstraudstyrspakker, kan campingvognene uden problemer også bruge om vinteren, fortæller Peter Outzen.

 

Pris er også en af de ting køberne er blevet meget opmærksomme på. Finanskrisen har desværre sat sine spor i rigtigt mange. Heldigvis kan man stadigvæk købe campingvogne til en fornuftig pris – faktisk så fornuftig at det ikke kan betale sig at købe brugt.

- Med en pris på knapt 110.000,- forventer man ikke at få meget campingvogn for pengene. Men sådan er det ikke med Caravelairs kampagnemodeller, siger Peter Outzen.

 

F.eks. Caravelair Allegra 400 Style der er spækket med udstyr, og har en egenvægt på kun 809 kg. og et flot moderne design både ude og inde. Den har alt hvad man behøver for at campere året rundt. Af udstyr kan nævnes gulvvarme, polyester sider og tag, komfortmadras. LED belysning, varmt vand, støddæmpere og meget mere.

 

Foto 1: I dag er der ingen undskyldning for ikke at campere hele året. Campingvogne bliver bedre og bedre isoleret og med der rette udstyr, kan de bruges hele året.

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her