Hymer Nova SL 620, campingvogn

Campingvogn til den kvalitetsbevidste - HYMER NOVA

Hymer Nova SL 620 er til dig, som ikke ønsker at gå på kompromis med hverken kvalitet, funktionalitet eller plads.

Kvaliteten er den velkendte fra Hymer og opbygninger er med PUAL-teknik, som sikrer en isolering, der svarer til en murstensvæg på 68 cm. Dette sikrer en behagelig temperatur om sommeren og sammen med den dobbelte bagvæg og ALDE-centralvarme, et fantastisk klima i vognen ved vintercamping.

Funktionaliteten er helt i top, når man ser Hymer’s patenteret Raum+System. Det garanterer fuldstændigt frie og ugenerede opbevaringsrum i magasinerne. Alt dette takket være det centralt installerede teknikcenter og systemskinner. En indvendig ståhøjde på 198 cm, vinduer med PU-rammer og dobbelt glaslag, glasfiberarmeret bund i let-konstruktion og ikke mindst de nye AAAPremium bremser fra ALKO, fuldender funktionaliteten i denne vogn.

Pladsen i en Nova SL 620 er overdådig. Dette skyldes blandt andet, at både frisk- og spildevandstankene er placeret under gulvet i isolerede kasser, og de tager derfor ikke unødvendigt plads op inde i vognen. Vognen har et stort køkken med rigtigt meget arbejdsplads, og det er let at lave de to enkeltsenge om til én kæmpe dobbeltseng ved hjælp af en rullelamelbund imellem sengene.
 

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her