Årets Campingtrækker, campingtrækker, trækker, biler, camping, campingvogn

Campingtrækkere i duel

Et felt af bomstærke campingtrækkere har dystet om titlen ”Årets Campingtrækker 2017”. Læs her hvilke biler, der deltog i dysten.

Du kan læse alt om vinderen og de øvrige deltagende biler i næste nummer af Camping-fritid og efterfølgende her på DCU.dk.

Sidste år var Mercedes i en klasse for sig og løb med titlen, da DCU kårede Årets Campingtrækker 2016. 

Mercedes var dog ikke ene om at imponere, for flere andre biler klarede sig så godt i konkurrencen, at de blev belønnet med DCU’s stempel ”Stærk med Træk”, som gives til de biler, der er særligt gode til at køre med campingvogn.

Testet på lukket bane
I år var der 10 biler med i finalefeltet. De blev dels testet på landevej, dels på lukket bane i Sorø, hvor Køreteknisk Anlæg lagde asfalt til konkurrencen. Her blev bilerne med campingvogn på ryggen udsat for blandt andet slalomkørsel, dobbelt undvigemanøvre og bremseøvelser, ligesom bilernes optræk og retningsstabilitet kunne tjekkes uden at komme i karambolage med den øvrige trafik. 

Det samlede resultat af de anstrengelser mundede ud i, at juryen, bestående af både motorjournalister og campingeksperter, kårede ”Årets Campingtrækker 2017”. Du kan læse meget mere om konkurrencen og de enkelte biler i næste nummer af Camping-fritid, der udkommer i begyndelsen af det nye år. 

Image
Årets Campingtrækker, campingtrækker, trækker, biler, camping, campingvogn

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her