Campingpladser og campister udvider sæsonen

Flere og flere danskere udvider sæsonen og tager også på camping om efteråret og vinteren

Af Katja Nathalie Jensen

Sommersæsonen er ved at gå på hæld, og for nogle campister slutter sæsonen. Men flere og flere campister har fået øjnene op for, at Danmark er et dejligt land også i efteråret og vintermånederne.

Det er dejligt at stadigt flere og flere bruger deres vogn om efteråret og hele året rundt. Når man har investeret i en campingvogn, er det ærgerligt at sætte den i hi hele efteråret og vinteren, når vi ved, at både september og oktober kan være endog særdeles gode campingmåneder.

Indendørs luksus

De danske campingpladser investerer da også konstant i nye faciliteter, der kan benyttes, når solen står lavere på himlen. Det gælder for eksempel flotte wellness-områder, indendørs svømmelande, aktivitetsrum og eksklusive sanitære faciliteter, så mange campingpladser tilbyder det samme som et fire stjernet hotel.

Hvis man vil have optimalt udbytte ud af sin campingvogn hele efteråret, kan man vælge at sætte sin vogn på en fast plads. Dette er typisk noget billigere end en forårsplads, så hvorfor ikke benytte lejligheden og finde sig en god campingplads, som familien kan besøge i weekenderne. Der er ingen tvivl om, at især ungerne vil nyde fælles oplevelser i naturskønne omgivelser sammen med far og mor.