Caravan Salon Düsseldorf, Tyskland, messe, campingmesse, campingnyheder

Campinginteresse boomer i Tyskland

Verdens største caravanmesse, Caravan Salon Düsseldorf, kunne notere publikumsrekord og ovenikøbet mange førstegangsbesøgende blandt de 232.000 gæster.

Vores tyske naboer er vilde med camping. Salgstallene på det tyske marked stiger igen i år for både campingvogne og autocampere, og på verdens største caravanmesse, Caravan Salon Düsseldorf, gik 232.000 gæster gennem tælleapparaterne, hvilket er det højeste antal nogensinde. 

Med for første gang
Efterfølgende var der stor tilfredshed med både besøgstal og salg fra messens cirka 600 udstillere. Glæden var ikke mindst stor over, at cirka 35 procent af gæsterne besøgte Caravan Salon for første gang, hvilket tyder på, at morgendagens campister står på spring i Tyskland. 
Mange af dem besøgte specialshowet ”StarterWelt”, hvor gæsterne både kunne få generel information om camping og ekspertråd om individuelle emner. 

– I år kom næsten 60 procent af de besøgende med intentioner om at købe. Besøgstallet på Caravan Salon beviser den stærke position, campingformen har i vores samfund som ferieform, sagde en tilfreds Joachim Schäfer, direktør for messehallerne i Düsseldorf. 

Allerede nu ligger datoerne for næste års messe – den 57. af slagsen – fast. Den finder sted i dagene fra den 24. august til 2. september 2018.

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her