Foto: Lasse Løndahl

Camping i TV: Tag med til Europas bedste vintercampingplads

Mandag aften på dk4 kan du tage en tur med til Lofer i Østrig og besøge Camping Grubhof, der er kåret som Europas bedste vintercampingplads af ADAC.

Europas bedste vintercampingplads ligger ifølge ADAC i Lofer i Østrig, og det er netop Camping Grubhof, der er udgangspunktet for alt det, Anne-Vibeke viser dig i dette program. 

Den lille hyggelige by Lofer med ca. 2.000 indbyggere ligger i den 70 km lange Saalachtal i Salzburger Land godt 600 meter over havet. Det er utrolig let at komme dertil – også om vinteren. Campingpladsen ligger lidt uden for den charmerende by midt i naturen og lige ned til floden Saalach.

De fleste campinggæster går langrend eller står alpint, og så er det helt fantastisk at komme ”hjem” til en campingplads med wellness i verdensklasse. Her kan du med udsigt til naturen få pulsen helt ned og nyde en forkælelse, der kan sammenlignes med den, du kan få på de dyreste luksushoteller. I hovedhuset er der en hyggelig lille cafe med købmand og ikke mindst en klassisk indrettet østrigsk restaurant med hygge og traditionelle østrigske retter, som er af en størrelse, der gør én dejlig mæt.

Anne-Vibeke besøger det alpine skiområde, der med god grund er meget populært blandt danske børnefamilier, men hun giver også tips til andre vinteraktiviteter som vandreture, kanefart og ture på snesko.

Sidst, men ikke mindst, giver Anne-Vibeke tips til vintercamping og camping i autocamper, fordi denne tur køres i en Adria autocamper, som er ideel til vinterbrug.

Programmet har premiere mandag d. 2.11. kl. 20.30 på dk4 og igen mandag d. 16.11. kl. 20.30 på dk4

NB: I næste nummer af Camping-fritid kan du læse en test af autocamperen og en artikel om campingpladsen.

 

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her